A ‘BLUE’S CLUES’ KORáBBI MűSORVEZETőJE REAGáL A NICKELODEON-ON TöRTéNT VISSZAéLéSRőL SZóLó DOKUMENTUMFILMRE

Steve Burns, a ‘Blue’s Clues’ korábbi műsorvezetője megosztotta reakcióit a “Quiet on Set” című dokumentumfilm megtekintése után, kifejezve felháborodását a Nickelodeon sztárjait érintő visszaélési vádak miatt.

+ Kit Harington szerint a HBO már nem készít spin-offot a “Trónok harca” sorozatban Jon Snowról

Burns, aki a “Blue’s Clues” gyermekműsor műsorvezetője volt, amely a Nick Jr.-en volt látható, elárulta, hogy nincs konkrét betekintése a Nickelodeon háttérinformációiba, mivel a két csatorna “különböző” volt.

Egy interjúban a USA Today oldalon Steve együttérzést fejezett ki azok iránt, akik újraélnek traumás emlékeket. “Borzasztó ezt látni. Nem tudok többet mondani, csak hogy szívszaggató. Az, hogy ez most az, miről mindenki beszél a vízparti hűtő mellett, csak széttöri a szívemet,” mondta.

A dokumentumfilm visszaéléseket tárt fel, köztük vádakat egy Nickelodeon párbeszédtréner ellen és egy hálózati producer ellen. A “Quiet on Set” új epizódja további beszámolókat mutat be a Nickelodeon korábbi gyermekszínészeitől, köztük nem kívánt közeledésekkel, mérgező munkakörnyezettel és a munkatársak támogatásának hiányával kapcsolatos vádakat.

Burns korábban megosztott egy videót a TikTok-ján, amit a dokumentumfilm zavarba ejtett rajongóinak válaszaként értelmeztek, ami támogatási hullámot és érzelmeket váltott ki a rajongóktól, akik értékelték a gesztust, hogy megnézték, hogyan vannak most azok a gyerekek, akik nézték a műsorát. Nézd meg:

Ez a tartalom mesterséges intelligencia segítségével készült

2024-04-15T15:07:22Z dg43tfdfdgfd