ÚJíTáSSAL JöN GESZTI PéTER ADOM A NAPOM CíMű MűSORA A VIASAT3-RA

Íme a 3. évaddal kapcsolatos részletek: a sugárzás időpontja, egy újdonság bejelentése és a főbb meghívottak névsora.

Április 15-én hétfőn 20 órakor tér vissza új, immáron 3. évadával a VIASAT3 képernyőjére az Adom a napom című népszerű élő talkshow.

A műsorvezető ezúttal is Geszti Péter lesz, akivel még az 1. évad előtt exkluzív podcastinterjút készített a Media1.

Geszti célja továbbra is az, hogy bebizonyítsa, a filter nélküli pillanatok és egy kendőzetlenül őszinte beszélgetés még hazánk közismert és meghatározó alakjait is képes új oldalukról bemutatni. Ahogyan eddig, a műsor most is egy online streaminggel indul a www.adomanapom.hu oldalon, ahol élőben lehet majd követni a meghívottak napját, egészen az esti stúdióbeszélgetésig Geszti Péterrel. A harmadik szezonban – többek között – Osváth Zsolt, Koltai Róbert, Molnár Ferenc „Caramel”, Radics Gigi, Sváby András, Kiss Gergely, Ábel Anita és Verebes István életébe is belenézhetnek a nézők, sőt újdonságként a [email protected] e-mail címen fogadják majd a nézőktől a kérdéseket a vendégekhez.

Az Adom a napom 3. évada összesen öt héten keresztül, hétfőtől csütörtökig lesz látható. A vendégek napját már kora reggeltől követni lehet majd az említett weboldalon, majd a VIASAT3-on 20 órakor lesz látható az élő stúdióbeszélgetés.

A produkciót az Invisible Island gyártja a VIASAT3 számára, és azt ígérik, hogy Geszti több kérdést is beválogat majd az e-mailben érkezett kérdésekből.

Geszti Péter a meghívottakkal kapcsolatban közölte: olyan személyeket hívnak meg, akikkel nem csak a stúdióban, de akár egy vacsora mellett is szívesen beszélgetne. A paletta színes lesz, hiszen az új részekben műsorvezetők, üzletemberek, színészek, zenészek és sportolók is részt vesznek majd.

https://media1.hu/2024/03/21/bejelentettek-a-ki-vele-a-wmn-es-a-viasat3-kozossegi-talkshowjanak-premierjet/

https://media1.hu/2024/02/16/mem-over-dombovari-istvan-viasat3-geszti-peter-adom-a-napom-3-evad-dtk-wmn-szerkesztosegi-reality/?swcfpc=1

https://media1.hu/2024/03/23/atv-belso-vizsgalat-szekhaz-szabo-balint-egyenes-beszed-magyar-peter/?swcfpc=1

Borító: Geszti Péter, a Viasat3 Adom a napom című műsorának műsorvezetője

2024-03-26T13:05:39Z dg43tfdfdgfd