ÚJ MűSORVEZETőKKEL BőVüL A REGGELI STáBJA

Az RTL Reggeli című műsorának nézői már hétfőtől két új műsorvezetővel is találkozhatnak.

Bővül az RTL-en jelentkező Reggeli című műsor csapata, közölte a televíziós csatorna ma, pénteken. Szondi Vanda, az RTL Híradó és a XXI. század című műsorok állandó riportere és Ember Márk színész csatlakozik a műsorvezetői gárdához. A Reggeli nézői május 6-tól, jövő hét hétfőtől számíthatnak rájuk a képernyők előtt.

Szondi Vanda 10 éve dolgozik az RTL-nél. Két gyermek édesanyja, évek óta tagja a XXI. század című műsor csapatának, alapvetően belpolitikai riporterként tevékenykedik. Komolyabban egyetemistaként kezdett tévézéssel foglalkozni, ezt követően közel 7 évet dolgozott a köztelevíziónál. „A Reggeliben a vendégszerepléseket nagyon élveztem, amiben óriási szerepe volt a szerkesztőség kedves, segítőkész és befogadó csapatának. Bár sokszor tudósítottam már élőben a világ legkülönbözőbb pontjairól, a legkülönbözőbb eseményekről, egy több órás élő stúdió műsor adta adrenalin löket semmihez sem hasonlítható. Örülök az új kihívásnak és bevallom izgulok is részben a feladat újszerűsége, részben az ezzel járó változások miatt." A műsorvezetés mellett Szondi Vanda folytatja híradós munkáját és a XXI. század csapatának is tagja marad.

Ember Márk gyerekkorában az édesanyja által vezetett színjátszó csoport tagja volt. Több hangszeren játszik, több zenekar tagjaként is lépett már fel. A Színház-és Filmművészeti Egyetem színész szakán diplomázott, gyakorlatát a Vígszínházban töltötte, majd a társulat tagja lett. Dolgozott a Thália Színházban is, jelenleg szabadúszó. Legutóbb az RTL+ Valami Amerika című sorozatában tűnt fel. „Nagyszerű kihívás, egy élő műsorról van szó, ami abszolút új helyzet számomra és felelősséggel is jár. Kifejezetten jól éreztem magam a vendégműsorvezetői szerepben, igyekszem a legjobb tudásom szerint helyt állni a következőkben. Amikor megérkezett a felkérés, nem kellett sokat gondolkodnom azon, hogy elfogadjam. Egy nagyszerű csapat tagja lehetek, amiért már most hálás vagyok a szerkesztőségnek!”

https://media1.hu/2024/05/02/pachmann-peter-jazzy-radio-business-class-musorvezeto-gundel-takacs-gabor/

https://media1.hu/2024/05/01/somos-andras-media1-interju-nemeth-s-szilard-atv-kaletagabor/

https://media1.hu/2024/04/30/nemzeti-sport-tulajdonosvaltas-mtva/

Borító: Szondi Vanda és Ember Márk.

2024-05-03T07:29:02Z dg43tfdfdgfd