ÖRDöG NóRA TüZES FOTóT POSZTOLT, úJ KéPEN KULCSáR EDINA éS G.W.M. KISLáNYA

A hét első Instahíradójában megmutatjuk, hogy mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek!
  • Kulcsár Edina és G.w.M. sokáig óvta közös gyermekét a nyilvánosságtól, az utóbbi időben azonban sokkal több közös képet posztolnak a kicsivel. Legutóbb a rapper osztott meg egy nagyon édes fotót Amarával, aki májusban lesz egyéves.
  • Jennifer Lopez bombasztikus videót osztott meg a minap a közösségi oldalán. Az 54 éves énekesnő egy koncertfelvételt tett közzé, amelyen egy talpig csillogó, testhez feszülő ruhában lejt táncot. JLo feltehetően ezzel a felvétellel is promózni szeretné közelgő, This Is Me... Now című koncertturnéját, amelynek első állomása Orlando lesz június 26-án. Az énekesnő öt év után először szervezett turnét az Egyesült Államokban, de rögtön le is mondott hét helyszínt. A legfrissebb tervben nem szerepel többé Nashville, New Orleans, Raleigh, Atlanta, Houston, Cleveland és Tampa. A turnét Jennifer Lopez azonos elnevezésű kilencedik stúdialbumának idei debütálása apropóján szervezték, az azon található zenék először lesznek hallhatók élőben.
  • T. Danny szívdöglesztőre gyúrta magát: a 25 éves, 196 centi magas énekesért eddig is odavoltak a nők, a magasságához azonban már jókora tömeg izom is társul, így bár nemrég szakítottak a kedvesével, feltehetően hamar maga mellett tudhat majd újra valakit. Egyelőre azonban még nem áll készen egy új szerelemre T. Danny, nemrég ugyanis Hajdú Péternek elárulta, hogy még mindig nem tette túl magát az exén. A karrierje ugyanakkor felfelé ível, a napokban például nagy örömmel jelentette be, hogy a Budapest Parkban fog koncertet adni július 19-én. Addig is egyre több félmeztelen fotóval hergeli a követőit az Instagram-oldalán. Az alábbi kép például már több mint 29 ezer 900 kedvelésnél jár.
  • Sebestyén Balázs egy szemrevaló elektromos sportkocsival furikázott a hétvégén, a Mercedez-Benz ugyanis ideiglenesen meglepte őt a 2021-ben kiadott EQS 580-as modelljével. Az 525 lóerős autó listaára 69 millió 721 ezer forint. Íme, így mutat mellette a közkedvelt műsorvezető:
  • Ördög Nóra szó szerint egy igencsak tüzes képet osztott meg az Instáján. A műsorvezető egy szál melltartóban pózol a fotón, amelyre hatalmas lángokat szerkesztettek. A felvételt Ördög férje, Nánási Pál készítette még évekkel ezelőtt.

(Borítókép: Ördög Nóra. Fotó: Papajcsik Péter/Velvet)

2024-04-15T11:10:14Z dg43tfdfdgfd