ÓRIáSI TITOK DERüLT KI DIANA éS KáROLY KAPCSOLATáRóL: EZT MINDENT MEGVáLTOZTAT

A királyi életrajzíró, Ingrid Seward a néhai walesi hercegné esküvőjéről árult el soha nem hallott információkat.

„My Mother And I" című könyvből ugyanis kiderült, hogy Diana hercegnét a királyi esküvő lefújásáról az édesapja, Spencer gróf beszélte le. 1981-ben Diana részt vett András herceg 21. születésnapján Windsorban, azt remélve, hogy táncolhat vőlegényével, Károly herceggel, aki azonban az estét kötelességtudóan végig beszélgette a meghívottakkal.

Diana kétségbeesett. Vőlegénye az előző hét nagy részében Amerikában volt, mégsem volt kedve vele táncolni. Érzelmileg kimerültnek érezte magát, és őrülten táncolni kezdett egyik férfival a másik után.

Seward elmondása szerint Mark Simpson lakáj az este egy pontján észrevette Diana hercegnét, aki gondolataiba merülve egyedül táncolt, arcán pedig kimerültséget látott. Hajnalban pedig apja Northamptonshire-i házába érkezett meg, ahol zavarodottnak és dühösnek tűnt, és esze ágában sem volt visszamenni. Ekkor döntötte el, hogy nem megy férjhez Károlyhoz. Earl Spencer viszont igyekezett megnyugtatni a lányát, illetve azzal próbált hatni Diana hercegnére, hogy botrányos és udvariatlan lenne ilyen közel az esküvő időpontja előtt lefújni az esküvőt.

Diana és Károly király végül 1981. július 29-én házasodtak össze a londoni St. Paul's Cathedralban, öt hónappal azután, hogy 1981. február 24-én bejelentették eljegyzésüket. A pár végül 1996-ban elvált, egy évvel azelőtt, hogy Diana életét vesztette a párizsi autóbalesetben.

Diana hercegné nem tartotta magában a véleményét a királyi család tagjaival kapcsolatban!

A nőkkel kapcsolatos magas elvárásokról és Katalin hercegnéről is beszéltünk a legújabb

2024-04-17T07:12:08Z dg43tfdfdgfd