WHOOPI GOLDBERG SOKKOLó áLLíTáSA: AZ űRLéNYEK MáR A FöLDöN VANNAK éS FIGYELNEK MINKET

Whoopi Goldberg színésznő, a The View műsorvezetője, megtette azt, amit az Egyesült Államok kormánya mintegy 250 éves fennállása alatt soha nem mert: megerősítette, hogy földönkívüli élet kapcsolatba lépett az emberiséggel.

Az Oscar-díjas színésznő és „nyilvánvalóan csillagközi felfedező” szerdán azt mondta műsorvezetőtársainak, hogy teljesen tisztában van azzal, hogy földönkívüliek vannak közöttünk a Földön, miután a The View vendége és a Szellemirtók franchise sztárja, Kumail Nanjiani azt mondta, hogy hisz az űrlényekben – írja az Entertainment Weekly.

„Szerintem arra várnak, hogy egy kicsit kitakarítsunk, hogy aztán idejöjjenek és elmondhassák, hogy nagyon elrontjuk a dolgokat” – viccelődött Nanjiani, erre Goldberg teljesen nyugodtan azt reagálta:

Már itt vannak. Már jó ideje itt vannak.

A döbbent Nanjiani további információkért fordult Goldberghez, aki nem részletezte, honnan – vagy miért – tud ilyen információkat.

És mit csinálnak?

– kérdezte, amire a nő így válaszolt:

Figyelnek minket.

Nem ez az első alkalom, hogy Goldberg a The View-ban beszélt a földönkívüliekről. A téma 2023-ban többször is előkerült, a színésznő egy kongresszusi meghallgatásra reagált az ufókról, amely során azt állították, hogy a kormány „nem emberi” testrészeket birtokol, és azt mondta a műsorvezetőknek, hogy ő már „tudta” ezt az információt.

2024-03-27T20:30:38Z dg43tfdfdgfd