VILMOS HERCEGET LETASZíTOTTáK A TRóNRóL

Vilmos herceg volt eddig a brit királyi család legnépszerűbb tagja, ám a legfrissebb felmérések szerint letaszították a trónról. Cikkünkben eláruljuk, ki vette át a helyét.

Mint azt korábban megírtuk, Vilmos herceg és Katalin hercegné mindennapjai nagyon nehezen telnek, a trónörökös feleségének ugyanis még tartanak a kezelései a rákos megbetegedése miatt. Egy hozzájuk közel álló személy szerint a hercegi pár „a poklon megy keresztül”.

Feltehetőleg a hercegné állapota is közrejátszhatott abban, hogy az utóbbi időben ugrásszerűen megnőtt a népszerűsége a királyi családon belül, hiszen számtalan ember fejezi ki a támogatását és próbál együttérezni vele. Olyannyira, hogy sikerült letaszítani a királyi család népszerűségi listájának éléről a férjét, Vilmos herceget.

Katalin hercegné 62 százalékos népszerűségi aránnyal foglalja el jelenleg a „trónt”, őt a férje, Vilmos herceg 61 százalékkal követi.

A lista túlsó végén, utolsóként, mindössze 5 százalékos aránnyal szerepel az Epstein-botrány miatt kegyvesztetté vált András herceg. Mindeközben Harry herceget a válaszadók 29 százaléke értékelte kedvezően, Meghan Markle-t pedig csak minden negyedik brit látja pozitív fényben az Independent által megrendelt felmérésben.

(Borítókép: Vilmos herceg. Fotó: Getty Images)

2024-05-06T18:12:53Z dg43tfdfdgfd