VIDEó: VéRREL BORíTOTT LOVAK FUTNAK LONDON BELVáROSáNAK UTCáIN

Videó: Vérrel borított lovak futnak London belvárosának utcáin. Fotó és videó: Twitter @jhopwv

Egy sokkoló esetben London belvárosában az Háztartási Lovasság öt lova látható irányíthatatlanul futva az utcákon, miután ledobták lovasaikat.

+ Kattintson ide a videó megtekintéséhez

Az egyik katona megsérült a zuhanásban. Az arra járók által rögzített felvételeken legalább az egyik állat vér borítja, ez növeli a helyzet súlyosságát.

+ Az Aston Martin bemutatja a luxusfrissítést a DBX 707 SUV számára

Szemtanúk beszámoltak egy pár lóról, akik nyilvánvaló pánikban áthaladtak a forgalmas városközponton. Ezek valószínűleg azok az öt állat voltak, akik elmenekültek a Háztartási Lovasság istállóiból, egy elit egységből, amely felel a brit uralkodó ünnepélyes őrzéséért.

A Westminster-i rendőrség gyorsan kiadott egy nyilatkozatot az esetről: “Tudatában vagyunk annak, hogy jelenleg több ló szabadon tartózkodik London belvárosában. Együtt dolgozunk kollégáinkkal, beleértve a hadsereget is, hogy megtaláljuk és biztosítsuk azok biztonságát.”

A hatóságok megerősítették, hogy egy ember megsérült az eset során, és már megkapja a szükséges orvosi ellátást. A lovak befogására és megnyugtatására irányuló erőfeszítések folytatódnak, miközben a helyi közösséget és a turistákat váratlanul érte a látvány.

Fotó és videó: Twitter @jhopwv. Ez a tartalom mesterséges intelligencia segítségével készült és szerkesztői csapatunk által ellenőrzött.

2024-04-24T13:48:49Z dg43tfdfdgfd