VIDEO: AUTó BETöR éDESSéGBOLTBA, MAJDNEM ELGáZOL EGY NőT GYERMEKéVEL

Egy aggasztó incidens történt szombaton, a 23-án Praia Grande városában, São Paulo partjainál, ahol egy autó betört a Sodiê Doces üzletbe, pusztítást okozva, majdnem tragédiát okozva.

A biztonsági kamerák rögzítették a rémisztő pillanatot, amikor a szürke jármű áttörte az üzlet homlokzatát, majdnem eltalálva egy gyereket, aki édesanyjával állt a bolt pénztárában.

+ Kattintson ide a videó megtekintéséhez

A felvételeken látható, hogy a gyermek a pulton áll, ahol három alkalmazott kiszolgálja, anyjával együtt, amikor hirtelen meglepi őket az üzletet betörő autó. Gyors reakcióban a nő és a gyermek sikerrel menekültek az üzlet hátsó részébe, elkerülve a találkozást. A jármű végül megállt, miután betörte az üzlet kirakatát és az útjába eső asztalokat.

+ Videó: Ukrajna Megsemmisíti Oroszország Egyetlen ‘Nukleáris Tankját’

Szerencsére az esemény során nem sérült meg senki. São Paulo katonai rendőrsége jelentette, hogy a baleset akkor történt, amikor az autó vezetője elveszítette az irányítást, miután járművét oldalról egy másik autó ütötte az Rua Botafogo utcában. Az üzletben tartózkodóknak tanácsot adtak, hogy tegyenek rendőrségi bejelentést.

A Sodiê Doces megerősítette, hogy az üzlet már visszatért a normál üzletmenethez, kiemelve, hogy a kár pusztán anyagi volt. A cég tájékoztatta azt is, hogy együttműködik a hatóságokkal az esemény kivizsgálásában.

Fotó és Video: Twitter reprodukció

2024-03-28T14:07:43Z dg43tfdfdgfd