VARGA JUDIT HAJDú PéTER MűSORáBAN TöRTE MEG A CSENDET

Varga Judit volt igazságügyi miniszter volt a Frizbi TV legutóbbi vendége. A teljes epizód szerda este 8 órától lesz látható a Frizbi TV YouTube-csatornáján.

Varga Judit volt igazságügy miniszter exkluzív interjút adott Hajdú Péternek, amelyben a Magyar Péterhez fűződő kapcsolatáról beszélt.

Folyamatosan azzal próbált sakkban tartani, hogy az autóm elé állt, hogy kukákat borogatott az autó elé, hogy beült a kocsim hátsó ülésére, amivel el akartam hajtani, hogy elvette a táskámat, hogy bezárt egy szobába

– mesélte. Hozzátette, állandóan attól kellett tartania, hogy Magyar Péternek milyen hangulata van.

Hajdú Péter megkérdezte Varga Judittól, hogy mitől félt.

Attól, hogy nem fogja abbahagyni ezt az abúzust. Péter kijött a szobából, odament a konyhába, kivett egy kést, és elkezdett járkálni a késsel a kezében a házban

– mondta.

Amikor visszamentem hozzá 2021 májusában, és beindult újra a terror, akkor elmondtam neki szinte kéthetente, hogy Péter, nagyon kérlek, változz meg, mert ha én egyszer leváglak a lelkemről, akkor én már soha többet nem akarlak se téged, se magamat, se senkit megmenteni, én akkor már csak élni akarok, szabadon, és nem fog érdekelni, hogy mivel zsarolsz, mivel fenyegetsz

– tette hozzá elcsukló hangon.

Az a bizonyos hangfelvétel

Mint megírtuk, Magyar Pétert kedd reggel hallgatta meg újra a Fővárosi Nyomozó Ügyészség, miután a szerdai meghallgatását követően többek között azt állította, hogy Rogán Antal és/vagy Rogán Antal emberei bementek az ügyészségre, és manipulálták, átírták, megmásították a Schadl–Völner-ügy ügyészségi iratait. Ennek bizonyítására ígért egy hangfelvételt, amelyet kedden reggel 9 órakor hozott nyilvánosságra a közösségi oldalán. 

A Központi Nyomozó Főügyészség közleményben reagált a nyilvánosságra hozott hangfelvételre, azt írták „helytálló az a hangfelvételen szereplő megállapítás, amely szerint dr. Polt Péter legfőbb ügyész nem uralja az ügyészséget. A legfőbb ügyész vezeti és irányítja Magyarország Ügyészségét, ahol a törvények uralma érvényesül”.

Magyar a hangfelvételt még tavaly januárban rögzítette Varga Judittal közös otthonukban. A Magyar által leadott hanganyag leirata, valamint az egész délelőtt legfontosabb eseményeinek összefoglalója ebben a cikkünkben olvasható. Magyar Péter a meghallgatás után sajtótájékoztatót tartott, és kedd estére tüntetést hívott össze a Markó utcába, a Legfőbb Ügyészség épületéhez, ahonnan a Kossuth térre vonulva követelték a kormány lemondását. Az eseményről az Index a helyszínről tudósított. A hangfelvételről jogászokat is kérdeztünk, véleményüket itt találja.

Varga Judit és Magyar Péter Facebookon üzennek egymásnak 

Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter a közzétett hangfelvételre is reagált kedden délelőtt a közösségi oldalán, hosszú posztban ecsetelte, hogyan „bántalmazta és zsarolta” őt Magyar Péter. 

A volt férje – aki a 2023 januárjában, az akkor még közös otthonukban készült hangfelvételt a Youtube-csatornáján és a Facebook-oldalán is közzétette – nem hagyta válasz nélkül volt felesége állításait. Megosztott egy bejegyzést, amelyben tagadja, hogy bántalmazta volna Varga Juditot, és azt üzente a volt igazságügyi miniszternek, hogy ne féljen, mert az igazság felszabadít.

A Diákhitel Központ korábbi vezetője Novák Katalin köztársasági elnök és Varga Judit lemondása után először a Facebook-oldalán, majd több interjúban, valamint egy általa szervezett demonstráción fogalmazott meg kormánykritikus üzeneteket. Korábbi megszólalásait itt gyűjtöttük össze.

Varga Judit kedden este újabb posztban mesélt a Magyar Péterrel kötött házasságáról. A közélettől visszavonult politikus szerint Magyar Péternek lelke és szíve sincs, súlyos narcisztikus személyiségzavarban szenved.

2024-03-27T15:29:08Z dg43tfdfdgfd