TéNYLEG VáLIK KATY PERRY éS ORLANDO BLOOM? A SZTáRPáR MOST VéGRE VáLASZT ADOTT A PLETYKáRA

Már több mint három éve annak, hogy Orlando Bloom és Katy Perry közösen mutatkoztak volna. Most végre választ adtak a pletykára, hogy tényleg válnak-e!

Orlando Bloom és Katy Perry Hollywood egyik leghíresebb sztárpárja, azonban az elmúlt években többször is felröppent a pletyka, hogy kapcsoltuk megromlott, sőt a váláson gondolkoznak. Az szexi színész egy korábbi interjújában nemhogy megnyugtatta volna a rajongókat, hanem arról beszélt, hogy tényleg mélyponton vannak énekes feleségével.

Nagyon különböző emberek vagyunk. Nem mindig értjük meg a másik szemszögét, gondolkodását.

- Orlando Bloom

Mindenkinek feltűnt, hogy valami gond lehet közöttük, ugyanis hiába alkotnak már 8 éve egy párt és született meg 2020-ban közös kislányuk, azóta kerülik, hogy együtt mutatkozzanak a kamerák előtt.

Most minden megváltozott!

Közel három év és rengeteg pletyka után Orlando Bloom és Katy Perry végre megtörte a csendet: a sztárpár együtt érkezett a Academy Museum of Motion Pictures vörös szőnyegére! A válással kapcsolatos vádakat nagyon gyorsan eloszlatták, hiszen olyan szerelmesen néztek egymásra, amit csak igazán ritkán látni! Csodálatosan néztek ki együtt, és a ruhaválasztásuk is csillagos ötöst érdemel. Az énekesnő nyitott vállú fekete estélyiét ezüst kiegészítőkkel dobta fel - köztük hegyes orrú magas sarkúval, apró fém kézitáskával és hosszú, fonott lófarkára tekert fém hajdísszel. A színész fekete szmokingja tökéletesen passzolt felesége megjelenéséhez.

Ezt aztán nem semmi! Kattints a galériára, és megmutatjuk a legdrágább celeb válások listáját!

2024-04-15T16:15:50Z dg43tfdfdgfd