TRUNK TOMI DUPLáZ A SNEAKERNESS BUDAPESTTEL

Az ismert z-generációs influenszer bejelentette, hogy másodszorra is lesz Sneakerness Budapest idén ősszel. A nemzetközi és hazai vendégeket felsorakoztató sneaker, streetwear, és „current culture” esemény szervezője a tavalyinál is több érdeklődőre számít és sok újdonsággal készül.

A nemzetközi és hazai vendégeket felsorakoztató sneaker, streetwear, és „current culture” eseményt 2024. november 2-3-án a Millenáris B csatornában rendezik meg. Az épületet ismét külföldi és hazai fiatalok streetwear, sneaker vállalkozásai és márkái lepik el, ahol a látogatókat élménydús programok és alkalmi vételi lehetőségek várják – mondta el lapunknak Trunk Tamás főszervező, vagy ahogyan sokan influenszerként ismerik, Dablty.

Tavaly 6.400 látogató kereste fel az első Sneakerness Budapest rendezvényt. Az idén novemberi, 2024-es Sneakerness Budapestre már meg is kezdték a jegyértékesítést a oneticket.hu oldalon.

Trunk Tamás a Media1-nek elmondta:

„A 2023-as Sneakerness Budapest, kétnapos fesztivál az év meglepetés eseménye lett a visszajelzések alapján. Belbuda kedvenc rendezvényhelyszínén 200 eladói asztal várta a látogatókat streetwear, vintage és sneakerer ritkaságokkal. Olyan márkák is vettek részt az eseményen mint a Samsung, a Spar, a Monster Energy, a Foxpost. A drága cipők kulisszái között idén is alkalmi vételek, családi programok, sport, kerekasztal-beszélgetések, hazai sztár rapperek, és nemzetközi vendégek jelenlétének élményei dominálnak majd. „Idén az ikonikus nemzetközi sneaker- és branding világból ismert szereplők mellett különböző fiatalok számára érdekes nemzetközi vendégeket is elhozok. Lester Nowhere-rel már megegyeztem, ő Kanye West legújabb albumán producer, a King című dalé. Nagyon sok fiatal csinál zenét, rappel, így kérdezhetnek, inspirálódhatnak egy zseniálisan inspiráló produceri történetből.”

A Sneakerness Budapest főszervezetője hozzátette:

„Többen jöttek oda hozzám gyerekek csillogó szemmel, hogy életük legjobb napja volt a 2023. novemberi esemény. Idén a fokozott érdeklődés már most látszik a kereskedői és partneri aktivitásokból és a jegyvásárlásokból.”

Trunk Tamás hozzátette, hogy már nem csak a sneaker eladók asztalainak kulisszájáért érdemes ellátogatni a 2024-es Sneakerness Budapestre, ugyanis asztalsorok kígyóznak fiatalokkal és áruikkal a Millenáris B épületében, de a fiatalok számára meghatározó kultúrák szereplői is jelen lesznek, „current culture”, közösségi média hősökkel és az utcai kultúra sportjaival. Várjuk a családokat szeretettel.”

A Media1 idén is a Sneakerness Budapest médiatámogatója.

2024-05-09T08:16:28Z dg43tfdfdgfd