TESTKÉP X ADRIENNE FELLER KüLöNKIADáS - 2. RéSZ: A SZéPSéG, EGéSZSéG, MENTáLIS JóLéT HáRMAS EGYSéGE

Négyrészes különkiadással jelentkezik a Testkép podcast, amelyben Feller Adrienne, az ADRIENNE FELLER és Panarom márkák alapítójával beszélgettünk különböző lelket, testet és szépséget érintő témákról!

A második részben arról beszélgettünk Feller Adrienne-nel, hogy szerinte milyen összefüggésben áll szerinte a szépségünk, illetve mentális és fizikális egészségünk? Hogyan őrizhetjük meg a(z) (sz)épségünket hosszútávon, neki mik a bevált módszerei és mik azok a tippek, amelyek szerinte a legtöbb nő számára hasznosak és hatékonyak lehetnek? Tartsatok velünk!

ITT MEGHALLGATHATOD:

ITT MEG IS NÉZHETED A BESZÉLGETÉSÜNKET:

[emphasized big="CSATLAKOZZ TE IS A TELJESSÉG HETE PROGRAMHOZ!" expiration-date=" "]

A tavasz lassan minden porcikánkba beköltözik, és új lehetőségekkel, új inspirációval, új lendülettel tölti meg a testünket és a lelkünket egyaránt. Idén tavasszal az ADRIENNE FELLER és a Panarom márkákkal egy közös életmódváltó kampányt indul, amelyben hét napon keresztül újabb és újabb tanácsokkal segítik követőinket, hogy megélhessék önmaguk legjobb formáját.

A Teljesség Hete programhoz bárki csatlakozhat április 5-től május 5-ig IDE KATTINTVA. A csatlakozás azonban nincs naphoz kötve, bármikor elkezdhető, a tartalmak a kampányidőszak után is elérhetőek lesznek. Akik elkezdik a teljesség hetét, azok egy héten keresztül napi e-mail-üzenetet kapnak Feller Adrienne-től.

[/emphasized]

A KÜLÖNKIADÁS ELSŐ RÉSZÉT ITT TALÁLOD

2024-04-17T07:56:39Z dg43tfdfdgfd