TAYLOR SWIFT ELőTT TISZTELEG AZ INSTAGRAM REJTETT FUNKCIóJA

Különleges funkciókat rejtett el az Instagram és a Threads az oldalaikon Taylor Swift új albumának, a The Tortured Poets Department című lemeznek a megjelenése előtt. Úgy tűnik, hogy az énekesnő PR-csapatának figyelmét semmi nem kerüli el.

Az Instagram közösségi platform egy rejtett funkcióval ünnepli Taylor Swift új albumát – írja a Mediafuture. Mint arra rámutatnak, a világhírű énekesnő mögött álló PR-csapat alaposan meglovagolja azt, hogy senki másnak nincs akkora hatalma jelenleg az internet fölött, mint Taylor Swiftnek.

A Taylor Swift legújabb albumát, a The Tortured Poets Departmen című, április 19-én debütáló lemezt izgatottan várók helyett ugyanis most az Instagram végzi a visszaszámlálást. 

Az énekesnő kedvéért az Instagram és a Threads több rejtett funkciót is elbújtatott a felületein, hogy ezzel ünnepeljék a közelgő lemezt. Ha rákeresünk Taylor Swift Instagram-oldalára (appon keresztül) és rá szeretnénk frissíteni a profiljára (azaz lehúzzuk az oldal tetejét), megjelenik az album címe, majd felbukkan egy számláló. A számláló alatt pedig megjelenik, hogy csatlakozzunk az album ünnepléséhez a Threads felületén. Erre a lehetőségre kattintva a platform közli velünk, hogy Swift még nincs jelen a felületen, de ha szeretnénk, automatikusan feliratkozhatunk jövőbeni profiljára.

Egyes Threads-felhasználókat pedig, akik az új albumhoz köthető hashtagekkel (#TTPD, #TheTorturedPoetsDepartment, #TorturedPoets, #TSTTPD, #Swifties vagy #Taylor Swift) ellátott posztot beszívecskézték, a Threads egy csillogós effekttel jutalmazza.

2024-04-16T17:50:57Z dg43tfdfdgfd