„TAKONYGERINCű, NARCISZTIKUS PSZICHOPATA” – íRTA BAYER ZSOLT MAGYAR PéTERRőL

Bayer Zsolt nem fogta vissza a véleményét legújabb írásában a Diákhitel Központ egykori vezetőjéről. A publicista többek között „takonygerincűnek” és „narcisztikus pszichopatának” is nevezte Magyar Pétert, majd kifejtette, hogy a Fidesz már tíz éve is tudta, hogyan bánik Varga Judittal.

A magyar politikai élet szereplői és a celebek mellett Bayer Zsolt jobboldali publicista is kifejtette a véleményét a Magyar Péter által nyilvánosságra hozott hangfelvételről, amelyen a jogász volt felesége, Varga Judit egykori igazságügyi miniszter a Völner–Schadl-ügyről beszél.

Nagyjából tíz éve rühelljük, utáljuk, kerüljük, megvetjük ezt a senkit, ezt a gazembert mi itt, a Fideszben, nagyjából tíz éve tudjuk, miképpen bánik a feleségével, s azt is, hogy ez a dupla nulla sohasem bocsátja meg, hogy nem lett belőle senki, míg a felesége vitte valamire

– fejtette ki Bayer Zsolt a Magyar Nemzet oldalán megjelent véleménycikkében. 

Hozzátette, hogy „az egyetlen szórakoztató elem ebben a borzalomban” az, hogy Magyar Péter biztosan arról ír majd, hogy neki is Rogán Antal diktálta az írását. Bayer Zsolt megjegyezte, hogy bízik benne, egyszer kiderül, hogy „a műanyag szörnyeteget” ki szemelte ki a feladatra, „miután gondosan feltérképezte, hogy egy narcisztikus pszichopatával van dolga, aki bármire (is) kapható lesz”.

A Magyar Péter által készített hangfelvételről úgy fogalmazott, „a legelfogultabb kormánygyűlölőnek is nyilvánvaló, hogy az egész szituációval nem stimmel valami”. Bayer Zsolt szerint hallható volt, ahogy a jogász irányított kérdéseknek álcázta az állításokat, és „igazi narcisztikus pszichopatákra jellemző módon manipulálta az egész beszélgetést”.

A publicista kifejtette, hogy Magyar Péter minden állítását kétségbe kell vonni, mivel „aki olyasmire képes, mint ez az alak a volt feleségével és a gyerekeivel, az bármire képes. Normális ember az ilyentől undorral elfordul” – tette hozzá.

Ahogy az Index beszámolt róla, Magyar Péter kedden újra az ügyészségen járt, és nyilvánosságra hozta az általa korábban ígért hangfelvételt, amin volt feleségével beszélget. A hangfelvétel leiratát ide kattintva olvashatja el. Több személyt név szerint említenek a beszélgetésben, róluk itt írtunk részletesebben. Magyar Péter kedd estére tüntetést hirdetett, emellett már készül az idei európai parlamenti választáson történő indulására is.

A hangfelvételről jogászokat is kérdeztünk, véleményüket itt találja. A Központi Nyomozó Főügyészség közleményben reagált a Magyar Péter által nyilvánosságra hozott hangfelvételre, amelyet itt olvashat el.

2024-03-27T10:13:40Z dg43tfdfdgfd