T. DANNY ADáSBAN FLöRTöLT

T. Danny

Bemutatkozott a Szerencsekerék másik új műsorvezető párosa, T. Danny és Szente Vajk tegnap este a TV2-n. Az első adásuk egy VIP különkiadás volt, amelyben többek között Hargitai Bea, Kökény Attila, illetve a Kincsvadászokból megismert műszakértő, Megyesi Balázs is feltűnt.

T. Danny-nek nem kellett sok idő, szinte azonnal csajozni kezdett. Először Oszvald Marika fenekét tapizta le, majd Széphalmi Juliskának tett ajánlatot. A kamerák előtt elmondta, hogy jelenleg szingli, így szívesen megismerkedne a táncművésszel, akivel a Dirty Dancing – Piszkos tánc című 1987-es film ikonikus táncjelenetéből ismert emelést is megcsinálták. T. Danny volt barátnőjének a szakítás kapcsán tett nyilatkozatáról az alábbi cikkünkben írtunk bővebben.

Az újdonsült műsorvezető azt is felajánlotta Széphalminak, hogy a backstage-be is beviszi őt egy koncertjén. A táncművészt ezen a ponton Szente Vajk is bátorítani kezdte állítva, hogy T. Danny backstage-jében csak jó buli lehet. A rappert egyébként tegnap este a magyar olimpiai csapat formaruháiban láthattuk az öltözékeket felvonultató divatbemutató kifutóján a budapesti Várkert Bazárban.

Gyulai Viktória

A Fresh egykori énekesnője a napokban lett 45 éves, illetve a kislánya, Mici első születésnapját is nemrég ünnepelték. Gyulai a TV2 Mokka című reggeli beszélgetős műsorban vendégeskedett, ahol elárulta, hogy egyáltalán nem érzi magát annyinak, amennyi, állítása szerint valahol a 38. évében megrekedt. Azóta nem érzékeli, hogy öregedne. A családja kapcsán elárulta, hogy hatalmas az idill, kisfia, Samu még mindig odáig van egyéves húgáért, Miciért. Samu a hetedik életévét tölti majd augusztusban, szeptemberben pedig már iskolába megy. Mint azt az édesanyja elmondta, a fiú nagyon tehetséges a fociban, így azt tervezik, hogy rendes edzésekre is beíratják majd őt a tanévben. Mindenek előtt azonban pihennek egy nagyot a nyáron a várhatóan júliusban elkészülő balatoni nyaralójukban.

Hegedűs D. Géza

Hegedűs D. Géza Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész 71 éves lett, az alkalomból pedig a Mokka vendége volt, ahol egyebek mellett a munkáról és a magánéletéről is mesélt. Elárulta, hogy mindenből szereti kihozni a maximumot, jelenleg rengeteg darabban játszik, de arra is odafigyel, hogy legyen ideje feltöltődni. Ezt főként a természetben, illetve a szerettei körében tudja megtenni. Hozzátette: szerencsésnek érzi magát, hogy jó emberek veszik körül.

(Borítókép: T. Danny. Fotó: TV2)

2024-05-07T18:00:59Z dg43tfdfdgfd