SZABó ZSóFI MERéSZ SZETTBEN PóZOLT, úJ KüLSőJéVEL ROBBANTOTTA FEL AZ INSTáT NICOLE KIDMAN

Szerdai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Néhány évvel ezelőtt, a Csak show és más semmi! című TV2-es produkcióban szeretett bele a légtornába, amelyet azóta is intenzíven űz. Legújabb Instagram-bejegyzésében arról számolt be, hogy friss dalát a II. Budapesti Légtornász Fesztiválon is előadták partnerével.
  • Istenes László és családja Dubajba utaztak nyaralni, hogy hosszú idő után kikapcsolódhassanak. A műsorvezető az Instagram-oldalán osztott meg néhány fotót a pihenésükről. 
  • A Dancing with the Stars táncosa, Suti András és szintén táncos párja, Katica két és fél év jegyben járás és összesen nyolc év együttlét után döntöttek úgy, hogy véget vetnek a kapcsolatuknak, ám a jelek szerint a parketten továbbra is együtt dolgoznak majd. Nemrég a férfi osztott meg egy közös fotót kettejükről. 
  • Rebel Wilson életrajzi könyve, a Rebel Rising című kötet április 2-án jelenik meg és a színésznő nem győzi reklámozni a szerzeményét, amelyben állítása szerint minden benne van az eddigi életéből. Korábban már botrány is kerekedett egy fejezet körül, amelyben a színésznő egy kollégájáról –azóta kiderült, hogy Sacha Baron Cohenről – állította, hogy egy igazi se**fej
  • A High School Musical-filmek legnagyobb sztárja kétségkívül a Gabriella Montezt alakító Vanessa Hudgens, ám nem ő az egyetlen főszereplő, akit imádtak a nézők. A Sharpay Evanst játszó Ashley Tisdale nemrég hatalmas örömhírt osztott meg a közösségi oldalán, miszerint ismét várandós. A kismama kerek pocakját a kislánya is megcsodálta, a fotókból pedig arra lehet következtetni, hogy már az első két trimeszteren is túl lehet, így még az is benne van a pakliban, hogy Vanessa Hudgens és ő egyszerre szülnek majd.
  • Nicole Kidman felrobbantotta az Instát legújabb fotójával, amelyen a jellegzetes vörös hajszínének már nyoma sincs. Kidman egy trendi jégszőke hajkoronával örvendeztette meg követőit. A színésznő az elmúlt évtizedekben gyakran változtatta a hajának hosszát, hol hosszabb, hol rövidebb fazont viselt. Most, 56 évesen azonban úgy tűnik, hogy egy radikálisabb változás mellett döntött, ami kifejezetten jól áll neki!
  • Közel ötezer kedvelésnél jár Szabó Zsófi Instagram-bejegyzése, amelyen egy testhez simuló, fekete estélyiben pózol. A műsorvezető a Just Clear Awards Gálán vett részt ebben a szerelésben, amiért odáig vannak a követői! A fotó ide kattintva látható. 

(Borítókép: Szabó Zsófi. Fotó:  Papajcsik Péter/Getty)

2024-03-27T12:12:43Z dg43tfdfdgfd