SOKKOLó: TOM CRUISE EZéRT HAGYTA EL FELESéGEIT AKKOR, AMIKOR AZOK 33 éVESEK LETTEK

Egyre több fórumon gondolják úgy, hogy túl sok a véletlen Tom Cruise boldogító igenjei körül.

Tény és való, hogy Tom Cruise neve kimondottan kevés alkalommal díszelgett a szalagcímek között a különféle szerelmi kalandjai kapcsán, ennek ellenére magánélete körül mindig is voltak különös és megmagyarázhatatlan szálak.

A 61 éves színész karrierje során sose rejtegette szerelmeit a nagy nyilvánosság előtt, ennek ellenére amennyire nyíltan és őszintén vállalta érzelmeit és partnereit a kamerák előtt, legalább annyira titokzatos is maradt. Tom Cruise háromszor nősült és nemcsak az a közös bennük, hogy mindegyik válással végződött, hanem ennél jóval több. A szemfüles rajongóknak hála az apró és elsőre eltörpülő részletek ma már egész komoly elméletté álltak össze!

Kattints tovább és mondjuk is ezeket a különös egybeeséseket, melyek Tom Cruise mind a három nászában egytől egyig feltűntek!

Valóban tud vadászgépet vezetni Tom Cruise? Tényleg képes 6 percig visszatartani a lélegzetét egy víz alatti felvételért? Galériánkból kiderül, ahogyan az is, a való életben miért is üldözött ékszerrablókat!

2024-03-26T20:17:12Z dg43tfdfdgfd