SEBESTYéN BALáZS VéLETLENüL MEGRONGáLT EGY 70 MILLIóS LUXUSAUTóT

Sebestyén Balázs a Rádió 1 Balázsék című műsorában számolt be arról, hogy egy tesztvezetésre kölcsönbe kapott autóban okozott némi kárt.

A műsorvezető Rákóczi Ferivel és Ráskó Eszterrel a hétfő reggeli adásban beszélte meg, hogy melyikükkel mi történt a hétvégén. Mint kiderült, a hétvégéjük nem alakult a legjobban, különösen Sebestyén Balázsnak nem.

A műsorvezető Bors szemléje szerint elmondta, hogy egy 70 milliós Mercedest kapott kölcsön tesztvezetésre a hétvégén, amelyet négy napig próbálhatott ki. Azonban alig egy órával azután, hogy megkapta, már vissza is kellett térnie a márkaszervizbe, mert nem tudta kiszedni a slusszkulcsot a kesztyűtartóból.

„Képzeld el, ott ülsz egy nagyon drága autóban, és lepörög előtted, hogy nem tudod bezárni” –  mondta Sebestyén Balázs, majd hozzátette, hogy a szervizben sem tudtak segíteni, és megkérdezték tőle: „Figyelj, Balázs, nem tudjuk kinyitni, lehet-e roncsolni?”

Erre azt mondta nekik, hogy igen, majd az is kiderült, miért nem tudta kinyitni a kesztyűtartót.

Kiderült, hogy elfelejtettem, hogy egy hallgatótól itt lent kaptam egy üveg italt, és beraktam a kesztyűtartóba, és az eldőlt, és beakadt a zárba. Ezért egy tíz centiszer tízcentis lyukat kellett vágni. Maga az ügy a kellemetlen

– mondta Sebestyén Balázs. Hozzátette, végül kicserélték a kesztyűtartót, de a Mercedesnél nyilván nem örültek a jelentős anyagi kárnak, amelyet a tesztvezetéssel okozott nekik.

A műsorban arról is szó esett, hogy a műsorvezetőtársai sem voltak szerencsésebbek. Rákóczi Feri elesett motorral egy rendezvényen, Ráskó Eszter pedig ugyancsak balesetet szenvedett.

Akkorát pereceltem, hogy szerintem tizenöt éve nem, mert alátört a bokám a szintkülönbség miatt. Volt egy szintkülönbség a salátabárban, ami nem volt jelölve. Klasszikus, a kezemben tálca, így annyira jó rálátásom sem volt, és nagyon magabiztosan indultam meg

– mondta a műsorvezetőnő az adásban, amely alább meg is hallgatható.

2024-04-15T14:30:47Z dg43tfdfdgfd