RITKA PILLANAT: MATTHEW MCCONAUGHEY-T GYöNYöRű LáNYA KíSéRTE EL A VöRöS SZőNYEGRE

Matthew McConaughey ritkán jelenik meg teljes családjával a vörös szőnyegen, most ennek a pillanatnak lehetünk szemtanúi!

Az 54 éves Oscar-díjas színészhez és feleségéhez, Camilához három gyerekük is csatlakozott, mikor tegnap este részt vettek a 2024-es Mack, Jack & McConaughey gálán. Matthew McConaughey régóta félti magánéletét a nyilvánosság elől, épp ezért igazán különleges pillanat, hogy most az egész család együtt mutatkoztak a vörös szőnyegen!

A színésznek és feleségének három gyereke van: Levi (15), Vida (14) és Livingston (11), a srácok pedig hatalmasat nőttek mióta utoljára láthattuk őket. Ám a csillag csemetéi közül nem lehet nem kiemelni a 14 éves lányát, aki igazán gyönyörű kamaszlány, és láthatóan egy az egyben örökölte szépséges anyukája, Camila vonásait. Vajon nyomdokaiba lép és ő is modellkedni kezd? 

Camila Alves egyébként 15 évesen költözött Los Angelesbe, eleinte takarítónőként és pincérnőként dolgozott, közben pedig megtanult angolul. 19 évesen New Yorkba költözött, hogy modellként dolgozhasson. Ő és Matthew 2012-ben házasodtak össze és azóta is a legnagyobb boldogságban élnek, mindenféle Hollywoodban megszokott hangos botrány nélkül.

Most pedig nézd meg galériánkban, hogyan változott Matthew McConaughey az évek során!

2024-04-26T16:13:56Z dg43tfdfdgfd