RENDSZERESEN MEGKöRNYéKEZIK A FIATAL FIúK, SOKSZOR KONCERT UTáN: A MAGYAR SZTáR TABUK NéLKüL MESéLT

A JOY Magazin legújabb számának címlaplányával, Metzker Vikivel egy különleges videós interjúnk is készült, méghozzá a fotózás napján.

A beszélgetés során terítékre került a 18 éves karrierje, az elmúlt évek sikerei és persze a boldog házassága a szintén zenész férjével, Gabennel. Ettől függetlenül nem lehet elmenni amellett, hogy Viki 30 felett is bombázó, nem mellesleg a férfiak is ugyanúgy epedkednek érte, mint a 20-as évei elején.

A gyönyörű lemezlovas sokszor szokott egyedül utazni városokba fellépni, így nem csoda, hogy egy-két bátor fiú megpróbálja a lehetetlent:

Újra és újra megtörténik, hogy fiatalabb sárcok jönnek egy kis ajándék gyűrűvel és megpróbálják megkérni a kezemet. Ez annyira vicces, mert 20-22 éves srácok és mindig mondom nekik, hogy ha az első randim úgy sikerül, még a fiaim is lehetnének…

Viki kicsit sem bánja ezeket rajongói kedveskedéseket, de többször is hangoztatta, hogy férje a legfontosabb számára, akivel nemcsak szeretői, hanem egymás legjobb barátai is. Idén pedig már a 2. házassági évfordulójukat ünneplik.

A CÍMLAPFOTÓZÁSON KÉSZÜLT INTERJÚT ITT NÉZHETED MEG:

A magazin már kapható az újságosoknál, ha pedig digitális formában vásárolnád meg, vagy előfizetnél, a magaziner.hu oldalán megteheted!

2024-05-09T05:38:39Z dg43tfdfdgfd