ORSZáGOS IQ-TESZTTEL JöN őSSZEL A TV2

Az 1% Club című nemzetközi formátum egy estés logikai vetélkedő lesz, amelyben a stúdióban és a képernyő előtt lévők egyszerre játszanak.

A TV2 közleménye úgy fogalmaz, hogy az ősszel debütáló 1% Club egy estés event műsor lesz,

„egy olyan show, ami az egész országot lázban tartja majd! Az 1% Club egy egyedülálló, lebilincselő és humoros szórakoztató produkció, amely tudományos felmérés alapján teszteli a nemzet intelligenciáját. A siker azon múlik, hogyan gondolkodunk, nem pedig azon, hogy mit tudunk, ami azt jelenti, hogy mindenki egyenlő esélyekkel indul és játszhat a stúdióban, és a képernyők előtt. Akár versenyzőként küzdenek a játékosok a pénzdíjért, akár nézőként játszanak barátaik és családtagjaik ellen, az egyre nagyobb kihívást jelentő kérdések helyes megválaszolásával bejuthatnak az 1%-os klubba: azon emberek elit csoportjába, akik képesek a lakosság 99%-ának eszén túljárni."

Az 1 % Club a Magnum Media díjnyertes műsora, amely már több országban hatalmas sikert aratott – a BBC Studios forgalmazásában –, így Ausztráliában, Németországban, Görögországban és Franciaországban is. Idén Magyarország mellett az USA-ban és Mexikóban, valamint Spanyolországban is képernyőre kerül.

A Media1 is beszámolt róla, hogy április 29-én folytatódik a Zsákbamacska is a TV2-n, már keresik a Kőgazdag fiatalok 2. évadának szereplőit, valamint 14 év kihagyás után idén ősztől megint lesz Győzike show, csak most Gáspárék címmel.

https://media1.hu/2024/04/23/gyozike-show-ujraindul-gaspar-gyozo-tv2/

https://media1.hu/2024/04/14/tv2-kogazdag-fiatalok-uj-evad-szereplovalogatas/

Borító: Az 1 % Club című műsor adása az ausztrál Channel 7 csatornán, Képernyőkép: YouTube/ Seven Network

2024-04-24T10:24:45Z dg43tfdfdgfd