ORBáN RáHEL LEVETTE A LAKATOT éS VáRJA A HOZZáSZóLáSOKAT AZ INSTAGRAMJáN

A miniszterelnök legidősebb lánya publikusra állította át az Instagram-fiókját, így mostantól bárki böngészgetheti azt és akár hozzá is szólhat a látottakhoz.

A 444.hu szúrta ki, hogy Orbán Ráhel szerda reggel nyilvánosra módosította a profilbeállítását az Instagramon. Orbán Viktor miniszterelnök legidősebb lánya elég ritkán posztol, Instáján például az alábbiakkal találkozhatunk:

  • 2022 novemberi interjúfotó a Brandfestivalról a budapesti Dorothea Hotel nyitása apropóján. A kísérőszöveg szerint a beszélgetésen egyebek közt olyan témákat is érintettek, mint „a vendégélmény megalkotás a narratíván keresztül”.
  • Orbán Ráhel szintén tavalyelőtt harcosan nemet mondott egy spanyol luxusmárkára is, amelynek korabeli marketingkampánya sokak szerint szexualizálta a kisgyermekeket: „Cancel BALENCIAGA! Hagyják békén a gyerekeinket!!!!!!!!!!” Az állami pedofilszöktetési botrány fényében ez rosszul öregedő posztnak hat.
  • Egy promózott Mandiner-cikkből megtudhatjuk azt is, hogy azért költöztek vissza Budapestre a férjével, Tiborcz Istvánnal, mert „egy év elég volt külföldön”.
  • Az Orbán család XVI. Benedek pápával közös képe alatt pedig egy pápai idézet szerepel, amely szerint nem csupán az evolúció random termékei vagyunk, hanem egytől-egyig az isteni elme szüleményei.

Nem kitárulkozás, inkább csak pr

Az időzítés értelmezésében segíthet, hogy fél nappal azután lett nyilvános Orbán Ráhel Instagram-fiókja, hogy kiposztolta a családilag tulajdonolt BDPST Grouphoz tartozó új ernyőmárka, a BOTANIQ Collection promóciós videóját.

Mivel az erről szóló (még Tóth Gabi által is lájkolt) tartalom most már osztható, íme hát:

https://streamable.com/obllns?src=player-page-share

https://media1.hu/2023/09/07/sajatosan-szamolt-be-az-index-orban-viktor-vejenek-legujabb-beruhazasarol/

https://media1.hu/2023/04/25/orban-rahelt-valasztotta-orban-viktor-veje-a-bankja-arculatanak-megujitasara/

https://media1.hu/2022/05/20/89-millio-forintot-kapott-az-orban-rahellel-interjut-keszito-dizajnmagazin-a-batthyany-lajos-alapitvanytol/

https://media1.hu/2024/05/08/forbes-influenszerindex-2024-velemenyvezerek-markaertek/

 

Borító: Orbán Ráhel az Instagramon, Forrás: instagram.com/rahel_orban

2024-05-08T15:13:48Z dg43tfdfdgfd