NYERTES ZSUZSA 65 éVESEN IS BEVáLLALJA A VETKőZéST, HA A SZEREPE MEGKíVáNJA

A 65 éves színésznő elárulta, hogy továbbra is bátran vetkőzik szerepei kedvéért a színpadon és a filmekben.

Next Top Modell Hungary versenyzői

Óriási balhé robbant ki a NTMH versenyen! Gabi és Panna, a műsor két forrófejű versenyzője, szinte egymás torkának estek. A helyzet annyira elmérgesedett, hogy a zsűrinek is közbe kellett lépnie. Együttélésük, mely eddig is számtalan konfliktus forrása volt, ezúttal is tűzfészekké változott, és úgy tűnik, ez a konfliktus még tovább fog gyűrűzni.

Gabi és Panna közötti vita a legutóbbi találkozón csak tovább fokozódott: miközben Panna barátai örömmel fogadták a házba lépő versenyzőt, Gabi reakciója azonban nem volt ennyire vidám.

Young G

Young G, a népszerű rapper, aki idén ünnepelte 39. születésnapját, most új kihívásokkal kell szembenéznie. Tavaly az ismert művész egy megható Instagram-bejegyzésben számolt be beteg gyermekéről, ami sokakat megérintett. Idén azonban a helyzet változott: boldog családi ünneplésben volt része, noha a szakmai életében akadályokkal kellett szembenéznie.

Március végén Young G bejelentette, hogy minden dala eltűnt az online zenelejátszókról, miután lemezkiadót váltott, és az előző kiadó valamilyen okból kifolyólag eltávolította a dalait. Jelenleg azon dolgozik, hogy újra feltöltse azokat, és ezt a folyamatot humoros TikTok videókkal dokumentálja, amelyeket a követői imádnak.

Eközben feleségével egy új vállalkozásba kezdett, amely jól kiegészíti az eddigi zenei tevékenységét. 

Nyertes Zsuzsa

Nyertes Zsuzsa, a 65 éves színésznő, aki nemrégiben nagymamává lett, bevallotta, hogy továbbra sem változtatott a gondolkodásmódján. A színésznő elárulta, hogy ha a szerepe megkívánja, még ma is merészen vetkőzik a színpadon. Zsuzsa szerint a vetkőzés nála nem a szokásos értelmezésben való vetkőzés, hanem inkább egy vicces sztriptíz, amit már több évtizede ad elő rendszeresen, és amit a közönsége imád. 

„Mindössze két olyan filmem volt, amelyben a forgatókönyv szerint félmeztelenül kellett mutatkoznom. Az egyiket külföldön forgattam, és úgy csináltam, mintha nem értettem volna, mit kértek tőlem, így végig takarásban maradtam. A másikban sem lehetett látni szinte semmit” – mesélte. 

Hozzátette, hogy az öncélú mutogatással nem ért egyet, de ha ez hozzátesz a karakter mondanivalójához, akkor elfogadja, így a szerepek igényeihez alkalmazkodva még láthatjuk őt merész jelenetekben a színpadon.

(Borítókép: Nyertes Zsuzsa. Fotó: Velvet)

2024-04-15T18:10:34Z dg43tfdfdgfd