NICOLAS CAGE LEGNAGYOBB FIA áLLíTóLAG MEGVERTE AZ ANYJáT, A RENDőRSéG NYOMOZ

Nicolas Cage legnagyobb fiát, Westont azzal vádolják, hogy egy családi vita során megütötte anyját, Christina Fulton színésznőt. Anya és fia között az előbbi házában robbant ki a családi perpatvar, amelynek következménye lehet, hogy másnap a színésznőt monoklival a szeme alatt és sárga folttal a fején látták az utcán. A helyszínre mentők és a rendőrség is kivonult.

Április 28-án egy nézeteltérés szóbeli vitának indult Christina Fulton és fia, Weston Cage között (akinek az apja Nicolas Cage), de állítólag fizikai összetűzésbe torkollott, aminek következtében Christinát egy monoklival és további zúzódásokkal az arcán látták. A TMZ szerint a helyszínre hívták a mentőket, de Fultont nem szállították kórházba.

A bűnüldöző szervek jelenleg is vizsgálják az ügyet, hogy megállapítsák, bűncselekménynek kell-e minősíteni a testi sértést. Mire a hatóságok a színésznő lakhelyére érkeztek, a 33 éves Weston már elhagyta a helyszínt, és egyelőre nem történt letartóztatás sem.

Az incidens állítólag akkor történt, amikor Christina megpróbálta Westont egy nehéz érzelmi pillanatban lelkileg támogatni, és meghívta őt az otthonába, hogy vigaszt nyújtson számára. A támogatás hamar vitába torkollott, a színésznőről vasárnap egy parkolóóránál készült fényképeken jól láthatók az incidens utóhatásai: a szeme alatt jelentős zúzódások, az arcán és a homlokán pedig halványsárga foltok.

Az anya és fia közötti kapcsolatot tovább bonyolítják a Weston elhidegült feleségével, Hila Arouniannal folyamatban lévő jogi csatározások. Christina és Weston is perbe keveredett Hila ellen, akit azzal vádolnak, hogy 100 ezer dollárt sikkasztott, és távoltartási kérelmet nyújtott be, hogy ne láthassák Weston ikerlányait.

A Fulton által 2023 novemberében benyújtott perben Hilát érzelmileg bántalmazónak és manipulatívnak jellemzik, aminek következtében Weston elidegenedett a saját családjától. Weston jogi követeléseiben azt állította, hogy Hila kihasználta őt a mentális egészségügyi problémákból való felépülésének sérülékeny időszakában. Az egykori párnak két közös lánya van, Cyress és Venice. Weston korábbi kapcsolataiból van még két gyereke, Lucian és Sorin.

Atyai örökségek

Nicolas Cage korábban arról áradozott, milyen tehetséges a legnagyobb fia:

Olyan dolgokat tud csinálni, amiről én álmodom, zenét komponálni, énekelni, színészkedni, szobrászkodni és főzni, és most már szerető apa is

– mondta akkoriban a színész. „Látni a fiamat az unokámmal, ez áll a legközelebb a boldog befejezettség érzéséhez, amit valaha is éreztem” – tette hozzá.

Weston is elhalmozta dicsérettel az apját, és azt mondja, hogy miatta lett nagyszerű apa. „Úgy gondolom, hogy sok erkölcsi és filozófiai eszme, amit a fiamnak tanítani fogok, egyértelműen az apámtól származik” – nyilatkozta. „Csodálatos apa volt számomra.”

Nicolas Cage immár háromgyermekes apuka. A gyerekek közül legnagyobb fia, Weston 33 éves, nagyobbik lánya, Kal-El tizennyolc éves, August Francesca pedig 2022-ben született.

2024-05-06T13:08:22Z dg43tfdfdgfd