NEM HISZED EL: ILYEN SZEXI A BűBáJOS BOSZORKáK SZTáRJA 50+-OSAN

Hiába telt el 26 év, mai napig szívesen emlékeznek vissza a sorozatra. Mutatjuk, mit csinálnak azóta a Bűbájos boszorkák sztárjai, hogy a legutolsó rész is megérkezett a tévébe.

Őrület belegondolni, hogy a Bűbájos boszorkák 1998 őszén jelent meg, ami azt jelenti, hogy idén 26 éves lesz a sorozat. Pedig kicsit olyan, mintha csak tegnap lett volna, hogy együtt izgultunk, vajon Piper és Leo szerelme beteljesül-e, milyen lesz Prue távozása után Paige érkezése, és ki is ez a titokzatos Chris, aki olyan gyakran ott van a három boszorkány körül. Micsoda idők voltak ezek, igaz?

Persze a sorozat sikerén felbuzdulva megérkezett 2018-ban a reboot, ami a legtöbb rajongó szerint a közelébe sem ért az eredeti szériának. Maguk a Bűbájos boszorkák-sztárok sem örültek annak, hogy a Halliwell-lányok történetét újra elővették, az alacsony nézettség miatt a sorozatot pedig azóta már el is kaszálták. De vajon mi történt az elmúlt 26 évben a Bűbájos boszorkák főszereplőivel? Van, akit sokszor látunk a tévében, és olyan is, aki szinte teljesen eltűnt.

Mutatjuk is a galériában, hogy néznek ki most és mivel foglalkoznak!

2024-04-15T17:39:50Z dg43tfdfdgfd