NEM FELEJTIK DJ PALOTAIT 2024-BEN SEM A FESZTIVáLOKON

A Weekend Event összes fesztiváljának programjában szerepelni fog DJ Palotai neve, aki tavaly novemberben halt meg szívroham következtében. A fesztiválszervező cég azt a tiszteletdíjat, amit a népszerű lemezlovas a fellépésekért kapott volna, a családjának juttatja el.

Palotai Zsolt, DJ Palotai a magyar poptörténelem utóbbi évtizedeinek egyik legfontosabb alakja volt. 2023 novemberében váratlanul hagyott itt minket. Mint ahogy azt az Index is megírta, a boncolási jegyzőkönyv szerint szívroham okozta az ismert lemezlovas halálát.

Az egyik legnagyobb hagyományokkal bíró fesztiválszervező cég, a vezetői egyeztettek a művész családjával és úgy döntöttek, Palotai Zsolt neve idén is szerepel az összes fesztiváljuk programjában.

„Mindenkit sokkolt a hír, hogy Palotai itt hagyott minket. Évtizedek óta közös bulik tucatjait köszönhetjük neki a fesztiváljaink során. Azt is tudjuk, hogy Zsolt halálával nehéz helyzetbe került a családja, hiszen elsősorban rá támaszkodhattak. Éppen ezért a családjával egyeztetve úgy döntöttük, Palotai Zsolt iránti tiszteletünk jeléül idén az összes fesztiválunk programjában szerepel az ő neve, ugyanúgy, mint az aktuális fellépőké, természetesen” – mondta Lobenwein Norbert, a Weekend Event vezetője.

Ez érinti a SopronFest, a STRAND és a Balaton Piknik programját is. A tiszteletdíjat, amelyet ezekért a fellépésekért kapott volna Zsolt, minden esetben a családjának juttatják el, ezzel segítve őket.

„Meghatódva vették tudomásul ezt a hírt, mi pedig arra biztatjuk a hazai fesztiválok, klubok szervezőit, ha tehetik, csatlakozzanak ehhez a kezdeményezéshez” – mondta Lobenwein Norbert.

2024-05-08T15:15:26Z dg43tfdfdgfd