MáR KERESI A TV2 A KőGAZDAG FIATALOK 2. éVADáNAK SZEREPLőIT

Visszatér a dúsgazdag magyar fiatalokról szóló reality, a Kőgazdag fiatalok egy új évaddal a TV2 képernyőjére. A 2. évad szereplőit már keresik a csatorna. Mutatjuk, milyen kérdésekre kell válaszolnia annak, aki jelentkezni szeretne a megosztó műsorba.

A TV2 honlapján lehet jelentkezni a Kőgazdag fiatalok második évadába szereplőnek, ha valaki ország-világ előtt megmutatná, milyen gazdag. A felhívás szövege így szól:

„Fiatal vagy? És kőgazdag? Szívesen megmutatnád, hogy mid van?  És, hogy mennyi? Akkor induljon a pénzszórás, és az észosztás!  Jelentkezz Kőgazdag fiatalnak most!”

Ezután egy rövid kérdőívet kell kitölteni, mely a személyes adatokon, az elérhetőségeken és a hobbin túl a következő releváns kérdéseket tartalmazza:

  • Mennyi pénzt költesz egy hónapban?
  • Mi a legdrágább tárgyad?
  • Kedvenc utazási célpontjaid?

Bejött a megosztó műsor

Még tavaly tavasszal a Media1 számolt be elsőként arról, hogy a TV2-n elindul a gazdag emberek életmódjáról szóló, világszerte népszerű Rich Kids című formátum hazai adaptációja. A Kőgazdag fiatalok címmel futó rongyrázó reality első évada végül tavaly szeptemberben adásba is került, és amint az várható volt, sok kritikát kapott, amiért a féktelen jóléttel hivalkodó ifjakat valóságshow keretében mutogatta.

A produkció második évadának előkészületei viszont egyértelműen arra utalnak, hogy a csatorna elégedett volt az első évad fogadtatásával.

https://media1.hu/2024/04/14/kalandra-fal-rtl-musorvezetok-sebestyen-balazs-istenes-bence-majka-papai-joci/

https://media1.hu/2023/12/28/tv2-fischer-gabor-interju-enyhe-katarzis-radiocafe/

https://media1.hu/2023/12/22/majka-papai-joci-tv2-2024-es-tervek/

https://media1.hu/2023/09/03/megvan-mikor-indul-a-rich-kids-cimu-reality-magyar-adaptacioja-a-kogazdag-fiatalok/

Borító: A TV2 Kőgazdag Fiatalok című műsorának egyik szereplője az első évadban. Fotó: Instagram / tv2official

2024-04-14T14:50:20Z dg43tfdfdgfd