MOHAMED FATIMA 42 éVESEN SZERETNE GYEREKET, BODROGI GYULA 90 éVES LETT

A hét első hírösszefoglalójában még: Valkusz Milán lesz az X-Faktor harmadik férfi zsűritagja, Köllő Babett a lánya generációjában látja az emberiség reményét, Torres Dániel spanyol nyelvű operában kapott szerepet, József gazda visszatér a Házasodna a gazda című műsorba, Naledi sírógörcsöt kapott, amikor kiesett a Next Top Model Hungary című műsorból.

Bodrogi Gyula

Bodrogi Gyula ma ünnepli a 90. születésnapját. Az alkalomból a Ripostnak adott interjút.

„Kilencven év. Kimondani ezt a hatalmas számot, egyszerűen lehetetlen! [...] Csodálatos életem van, hálás vagyok a sorsnak, hisz a tenyerén hordozott. Visszagondolva, nagyon rövid volt ez a pár év. Ha lehetne kívánságom, akkor még jó sok évtizedet élnék, de dupla ennyit semmiképp, az már tényleg sok” – fogalmazott a lapnak a Nemzet Színésze, akit meghat az a rengeteg szeretet, ami az emberektől árad felé.

„Már az év első napjaiban jöttek köszöntések, és bár nem szeretek előre inni a medve bőrére, nagyon jólesik az a sok szeretet, amit kapok az emberektől. Bár nem is értem ezt a nagy felhajtást” – mondta a Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas művész, aki jelenleg gyógytornára jár, ugyanis a nemrégiben megsérült vállában még komoly fájdalmat érez. A jövőbe azonban optimistán tekint.

Addig fogok élni, amíg meg nem halok, ezt már megbeszéltem a teremtővel. De addig viszont csupa nagy betűvel ÉLNI fogok.

Valkusz Milán

Gáspár Laci és Majka mellett Valkusz Milán, a ValMar zenekar egyik tagja lesz az X-Faktor harmadik férfi zsűritagja – tudta meg a Blikk.

„Amit mi az elmúlt öt-hat évben átéltünk, az brutális. Egyértelmű, hogy nem vagyok negyven pluszos művész, de sokrétű, intenzív tapasztalatot gyűjtöttem össze, legfőképpen a popszakma legmélyebb bugyraiban, a tűz kellős közepén, pont ott, ahova az összes versenyző szeretne eljutni. Én pedig szívesen adom majd át a tapasztalataimat” – árulta el Valkusz Milán, aki Marics Petivel annak idején egyedül, hátszél nélkül vágott bele ebbe a szakmába. „ár egy idő után már volt segítségünk, az elején mindenbe egyedül vágtunk bele. Éppen ezért pontosan tudom, mikor és mihez kell a bátorság, hogy az ember a következő szintre léphessen” – magyarázta az énekes. Valkusz Milán azt is elárulta a lapnak, hogy korábban is segítette már fiatal művészek karrierjét.

„Sokszor jöttek már hozzám a pályájuk elején lévők, vagy az erre az életre vágyók, hogy mi a titok. Többeknek segítettem, egyengettem privátban a karrierjüket. Például írtam beateket Manuelnek, a Bruno x Spaccnak, de segítettem a 666Ghost nevű szolnoki rappersrácot is, aki két éve szerepelt az X-Faktorban. [...] Szeretnék slágereket írni másoknak, együtt dolgozni tehetségekkel producerként. Egy komplett csomagot keresek majd a versenyzőkben, amelyben benne van a tehetség mellett az alázat, az egyediség, a kiállás, a magabiztosság és az új ötletek. Egy olyan új, érdekes dolgot, amit nem köp ki a szakma, mert azt gondolom, tudom, mit szeret a közönség, illetve mit nem.”

Köllő Babett

Köllő Babett nemrég a Palikék világa by Manna YouTube-csatorna legfrissebb adásának vendége volt, ahol elárulta, hogy minden bizodalmát a lánya generációjába a fektette. Úgy érzi, ők tehetik jóvá azt a sok hibát, amelyet az idősebbek elkövettek.

„Milla korosztálya nagyon vágyik a figyelemre. Nagyon vágynak arra, hogy valaki meghallgassa őket. Csak ők nem azon a platformon kommunikálnak, amin mi, vagyis nem a tévézésen keresztül. De ugyanolyan érdeklődők, mint a korábbi generációk tagjai.  Én nagyon hiszek bennük és nagyon optimistán állok ehhez a generációhoz.  Sokkal tudatosabban állnak a világhoz, mint mi. Sokkal tudatosabban állnak a környezetvédelemhez, mint mi. Milla például nyári szünetben egy állatmenhelyen szokott önkénteskedni. Azt érzem, hogy amit mi elrontottunk egészen idáig, azt ők valahogyan meg fogják javítani a Földünkkel kapcsolatban. Én tényleg hiszek abban, hogy ők sokkal-sokkal tudatosabbak, mint mi  – fogalmazott Köllő Babett, aki szerint fontos, hogy egy szülő jó bizalmi kapcsolatot tudjon ápolni a gyermekével.

Torres Dániel

Torres Dániel nevét 2004-ben, a Megasztár második évadában ismerte meg az ország. A szívtipró ecuadori–magyar énekes akkor a negyedik helyen végzett Molnár Ferenc „Caramel”, Palcsó Tamás és Tóth Gabi után. Később együttest alapított Torres Dani és a Veni Styx néven, amely két album után, 2007-ben feloszlott. Az énekes ezután sem tűnt el, a fellépések mellett színészi karrierbe kezdett: láthattuk a legnépszerűbb magyar sorozatokban, a Jóban Rosszban, illetve a Barátok közt című produkcióban, de feltűnt már amerikai, dán és spanyol filmben is. A jelenleg 42 éves Torres most sem unatkozik, a story.hu szerint nemrég szerepet kapott egy spanyol nyelvű operában, amelyet április közepétől lehet megtekinteni. 

„A Megasztár az első óriási megmérettetés volt. Azt hiszem, onnan hozom magammal azt az ambíciót, ami arra sarkall, hogy minden áldott nap küzdjek egy-egy új feladatért, hogy mindig átlépjek egy új akadályt, megoldjak egy új feladatot. Ez megmaradt az életemben, de már sokkal tudatosabb vagyok ezen a téren, és keresem is a kihívást jelentő helyzeteket” – kezdte a lapnak Torres Dani, aki a közelgő, Maria de Buenos Aires című argentintangó-operáról elárulta, hogy Debrecenben, a Csokonai Színházban mutatják majd be. „Én ugyan beszélek spanyolul, de az ecuadori spanyolt, amiben sok szót teljesen másra használnak, így önmagában már a szöveg elsajátítása sem volt könnyű feladat” – avatta be a lapot az énekes, aki a mai napig nem állapodott meg. Jelenleg a kutyájával él, az édesapjával pedig nemrég sorra mászta meg az ecuadori hegyeket.

József gazda, Házasodna a gazda

Visszatér a Házasodna a gazda című műsorba József gazda, aki egy obszcén kijelentését követően hatalmas kudarcot vallott tavaly. Mint ismert, a legfőbb életcéljáról akkoriban szó szerint úgy fogalmazott:

Megtalálni a p**cit, akit nagyon szerethetek.

A gazda később a Fókusznak azt mondta, hiba volt ezt kiejtenie a száján, ugyanakkor még volt esélye a szerelemre, ugyanis egy dublini álomnyaralásra ment az egyik jelölttel, akit korábban hazaküldött. Bár Böbével végül nem találták meg a közös hangot, József gazda továbbra sem adja fel, így ismét próbára teszi magát az RTL párkereső műsorában.

„A tavalyi évadban nem sikerült megtalálnom az igazi szerelmet. Én hibáztam, hiszen én voltam a főkolompos. Az idei évben mindent megteszek, hogy megbecsüljem minden szavát, minden gondolatát annak, aki vállalja, hogy velem találkozzon.”

Naledi, Next Top Model Hungary

Drámából, feszültségből és könnyekből nem volt hiány a Next Top Model Hungary ötödik adásában sem: az epizód végén egy újabb versenyzőnek, Naledinek törtek össze az álmai.

Az Ellentétek hetén először Ördög Nóra kérdéseire kellett válaszolniuk a versenyzőknek és elárulniuk, hogy kit tartanak a legszéthúzóbb erőnek, kit álszentnek, igénytelennek, beképzeltnek, vagy éppen a legjószívűbbnek. Utóbbinak Naledit vélték, akinek így jól indult a hete, ám annál szörnyűbben ért véget. Először egy áskálódásba akarta bevonni őt Baranyi Panna és Kevehézi Lili, majd sem a Hévízi-tóban való fotózása, sem a kőfejtőbeli tüzes catwalkja nem sikerült jól. Olyannyira, hogy az adás végén ő állt Hawa mellett a zsűri előtt, Ördög Nóra pedig végül Hawa fotóját mutatta fel.

„Ó, Istenem” — kezdett bele Naledi, majd sírógörcsöt kapott. „Hatalmasat csalódtam magamban! Ez óriási lehetőség volt a számomra, és én elrontottam, nem tudtam élni vele. Amikor először jöttem a zsűri elé, ti adtatok nekem egy lehetőséget, és elszúrtam! [...] Köszönöm, hogy esélyt adtatok, hogy akkor „igent” adtatok nekem, hogy hitettetek bennem! Nagyon hosszú és nehéz heteken vagyok túl, de minden pillanatért óriási köszönet nektek! Tényleg! Csak magamnak köszönhetem, hogy kiestem, de azt sose felejtem el, azt az első sétát, amikor kisétáltam elétek, és ti hatalmas „YES”-t mondtatok, ezt sosem fogom elfelejteni! De hallgatok a zsűrire, és büszke vagyok magamra, amit itt eddig elértem! És sose adom fel. Nagyon szeretem a többieket, nagyon fognak hiányozni!” – mondta búcsúzóul Naledi.

Mohamed Fatima

Mohamed Fatima 42 évesen sem adta fel, hogy édesanya legyen. Ennek érdekében határozott döntést hozott: ha természetes úton nem fogan meg, férjével, Gáborral örökbe fogadnak egy gyereket.

„Nem adtuk még fel a reményt, hogy vér szerinti babánk legyen, de felkészültünk arra is, hogy egy olyan kis lelket mentsünk meg, akinek erre szüksége van, és akinek az a sorsa, hogy a mi családunk tagja legyen. Még nem tűztünk ki határidőket ezzel kapcsolatban, és nem is ragaszkodnánk egy újszülötthöz. Hiszek abban, hogy azt a gyermeket fogjuk megtalálni, akit nekünk szánt az ég” – mondta a Blikknek az énekesnő, aki azt is elárulta, hogy bár fiúpárti, egy kislánynak is nagyon örülne.

„Épp a minap mondtam Gábornak, hogy teljesen elvarázsolt a barátja nyolc hónapos kisfia. Van abban valami felemelő, ahogy ezek a kis pasik a nőkre néznek. Persze, nekünk is az a legfontosabb, hogy egészséges legyen, és épp úgy örülünk majd egy kislánynak is, mint egy kisfiúnak – tette hozzá a Fekete vonat egykori énekesnője.

(Borítókép: Mohamed Fatima és Bodrogi Gyula. Fotó: TV2/Illyés Tibor/MTI)

2024-04-15T07:40:20Z dg43tfdfdgfd