MICKEY MOUSE éS MICIMACKó SZEMBENéZNEK EGYMáSSAL EGY úJ HORRORFILMBEN

Mickey Mouse és Micimackó szembenéznek egymással egy új horrorfilmben

Mickey kontra Micimackó, a horror franchise legújabb része már készülőben van, és a kedvelt gyermekkaraktereket pusztító gonosztevőkként mutatja be.

+ Rajongó ultrarealista változatot készített a “The Simpsons” sorozatról mesterséges intelligenciával

+Giada De Laurentiis elárulja, miért hagyta el a Food Networköt több mint 20 év után

+Fran Drescher szerint a ‘The Nanny’ című sorozat azért volt nagy siker, mert ‘túllépett a valláson’

A Mickey Mouse és Micimackó crossover már készül, és a Deadline szerint a ‘Mickey kontra Micimackó‘ című film forgatása Glenn Douglas Packard rendezésében már elkezdődött, aki a horrorfilm-rajongóknak „véres tiszteletadást” és egy olyan Mickey Mouse verziót ígért, „amit a közönség még soha nem látott”.

A szinopszis szerint: „Az 1920-as években két elítélt egy átkozott erdőbe menekül, csak hogy bevonzzák és felfalják őket az erdő sötét, iszapos szívében. Egy évszázaddal később egy izgalomra éhes baráti társaság ugyanabba az erdőbe merészkedik. A menekülésük rémálommá válik, amikor az elítéltek a gyermekkori ikonok, Mickey Mouse és Micimackó torzult változataivá változnak.”

A leírás szerint a nézők „erőszak és vér éjszakáját” láthatják a vásznon, miközben a csoport „megküzd a most már szörnyűvé vált és még mindig szeretett gyermekkori karakterekkel” és próbál „kiszabadulni az erdő karmaiból”.

„A horrorrajongók vágyakoznak az izgalomra, hogy olyan ikonokat lássanak együtt a képernyőn, mint az új ‘Alienek és Bosszúállók’. Bár a licencelési rémálmok miatt ilyen crossoverek ritkák, a ‘Mickey kontra Micimackó‘ a mi tiszteletadásunk ennek a lenyűgöző fantáziának”, mondta Packard.

A “Mickey kontra Micimackó” filmnek még nincs megjelenési dátuma. Ez a tartalom AI segítségével készült, és a szerkesztőségi csapat által lett felülvizsgálva.

2024-05-05T00:34:08Z dg43tfdfdgfd