MEGúJULT A FILMMANIA, MEGéRKEZETT A CASH OUT – NINCS KIúT HAZAI PREMIERJE AZ AMC MIKRóRA

A megújult FilmMania arculat apropóján az amerikai mozipremierrel szinte egyidőben elérhető John Travolta úja filmje az AMC Mikro szolgáltatásban.

Megújult arculattal jelentkezik a FilmMania, az AMC Networks médiavállalathoz tartozó filmcsatorna, mely klasszikus filmekkel és kasszasikereket jelentő filmekkel (blockbuster) egyaránt jelentkezik.

https://www.youtube.com/watch?v=z407TeKJw_s&feature=youtu.be

A médiaszolgáltató azt ígéri a Media1-nek megküldött csütörtöki közleményében, hogy bár az arculat megújult májustól, de a csatornán futó filmek minősége a megszokott marad. Tájékoztatásuk szerint a csatorna májusi kínálatában olyan klasszikusok kapnak helyet mint A szakasz, Az utolsó mohikán, A Jó, a Rossz és a Csúf vagy az Apokalipszis most. Az ilyen örökzöldeket preferáló előfizetők számára kedvező hír, hogy az arculatfrissítéssel egyidőben a Magyar Telekom (az IPTV és a műholdas előfizetői számára – a Közszolgálati csomag előfizetőinek kivételével), a Vidanet és a TARR Kft. előfizetői csomagtól függetlenül teljes egészében elérhetővé teszi ügyfeleinek a FilmMania csatornát május 2-tól május 31-ig.

Itt a Cash Out-Nincs kiút

Az újítás apropóján Magyarországon rendhagyó módon nem egy mozi vagy streaming szolgáltató, hanem a FilmManiát üzemeltető AMCNI CNE hozza el a John Travolta és Kristin Davis főszereplésével készült Cash Out- Nincs kiút című, az amerikai mozikban most debütált produkciót az AMC Mikro szolgáltatásba.

A film a Travolta által életre keltett Masonről, a profi tolvajról szól, aki élete legnagyobb rablására készül, amikor bátyjával egy bank kifosztását tervezik. A dolgok azonban balul sülnek el, és csapdába ejti őket az FBI, ahol Mason szerencsétlenségére a volt szerelme vezeti a tárgyalást. Az Egyesült Államokban április 26-án bemutatott film az amerikai premier után pár nappal, május 2-tól, mától bárki számára elérhető az AMC Mikrón a FilmMania fül alatt a hónap végéig. Az alkalmazás telefonra és táblagépre is ingyenesen letölthető a Play áruházból és az App Store-ból, de böngészőből is elérhető, így gyors regisztrációt követően mindenki a számára legkényelmesebb módon és időben nézheti meg a Doug Richardson által jegyzett történetet.

Akik szeretnék magukkal vinni a mozizás élményét, a Telekom TV GO alkalmazás segítségével tehetik ezt meg. A csatorna filmjei közül május 2-tól a Telekom FilmKlub kínálatában olyan vígjátékok közül válogathatnak mint a Szabadlábon Velencében, a Jákob rabbi kalandjai, a Két apának mennyi a fele? vagy A lator. A krimik, thrillerek szerelmesi a Bronxi mese és A rózsa neve közül választhatják ki a kedvükre valót, a francia filmdrámák kedvelői a Bovarynét, míg a háborús filmek rajongói a Végső visszaszámlálást érik el a szolgáltatásban.

https://media1.hu/2024/05/01/somos-andras-media1-interju-nemeth-s-szilard-atv-kaletagabor/?swcfpc=1

https://media1.hu/2024/04/30/megvannak-a-valovilag-12-musorvezetoi/?swcfpc=1

https://media1.hu/2024/04/30/feheroroszorszag-deutsche-welle-betiltas/?swcfpc=1

https://media1.hu/2024/04/30/gyozike-tv2-gasparek-elozetes/?swcfpc=1

2024-05-02T11:10:53Z dg43tfdfdgfd