MEGSZüLETETT HILLARY DUFF KISLáNYA, GáSPáR VIRáG FEHéR HATTYúNAK öLTöZöTT

Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Néhány hónapja kérte meg Sydney van den Bosch kezét a vőlegénye, akit nemrég az Instagram-oldalán is megmutatott a követőinek. A modell születésnapja alkalmából köszöntötte fel immár 30 éves szerelmét. A poszt ide kattintva látható.
  • Puskás-Dallos Bogi korábban már több fotót is mutatott Puskás Petivel közös gyermekükről. Nemrég egy újabb remekül elkapott képet tett közzé az Instagram oldalán, ám ennek most különleges jelentősége is van: Ábel a kedden lett 8 hónapos.
  • Gáspár Virág az utóbbi időben nagyon szépen lefogyott. Remek alakját most talpig fehérben mutatta meg, amikor vendégségbe ment az egész család. A fotóhoz még hattyús emotikont is csatolt. 
  • Köllő Babettre továbbra sem hat a kor, így 45 évesen is bombaformában van. A televíziós legújabb Instagram-posztjában egy testhezálló szettet választott, amit imádtak a követői. 
  • Az alakreform Rubint Réka szerelemgyereke, és éppen most ünnepli 14. születésnapját. Erről az alapító is megemlékezett, sőt még tortát is evett az alkalomhoz illően – remélhetőleg csakis cukormenteset.
  • Megszületett Hilary Duff negyedik gyermeke! A kislány a Townes Meadow Bair nevet kapta, és vízben szülés útján jött a világra. Az édesanya számos fotót megosztott az Instagram-oldalán a szülés utáni pillanatokról. 

(Borítókép: Hillary Duff. Fotó: Nbc/Getty)

2024-05-08T10:03:15Z dg43tfdfdgfd