MEGHAN EGY AZ EGYBEN LEMáSOLTA DIANA HERCEGNé IKONIKUS MEGJELENéSéT

Megan egy káprázatos fehér ruhában jelent meg a minap, ami nem véletlenül lehet sokaknak ismerős!

Kevés annyira megosztó hírességet tudunk mondani jelenleg, mint amilyen Harry herceg és felesége, Meghan Markle. Mióta ugyanis visszaléptek az összes királyi kötelezettségüktől, és Angiából az Egyesült Államokba költöztek, mindenki róluk beszél.

Ráadásul a költözésük óta Harry kiadott egy igencsak botrányosra sikerült memoárt és megjelent egy netflixes dokumentumfilmjük, amiben mindenért a királyi családot hibáztatták.

Ezek után nem meglepő, hogy Harry és angliai családja kapcsolata borzalmasra fordult, az emberek pedig folyamatosan arról beszélnek, hogy vajon mi Harry és Meghan következő lépése.

A minap viszont leginkább Meghanre irányult a figyelem, április 12-én ugyanis a sussexi hercegné egy elefántcsont színű Heidi Merrick ruhába vett fel, hogy szurkoljon Harry hercegnek a Sentebale javára rendezett Royal Salute Polo Challenge-en. (Harry herceg 2006-ban alapította a jótékonysági szervezetet, amely a szegénység és a HIV/AIDS által sújtott afrikai gyermekeket támogatja.)

A gyönyörű ruha láttán pedig sokaknak rögtön az volt az első gondolata, hogy ez a look valahonnan ismerős... Ez pedig nem véletlen, Meghan ugyanis teljesen lemásolta Diana hercegné 1992-es kinézeteit, ekkoriban ugyanis Diana imádta ezeket a nyakkivágásokat:

A különleges nyakkivágások pedig egyértelműen hatalmasat fognak menni a nyáron, ha pedig te is beszereznél egy hasonló ruhát a következő időszakra, akkor abban is segítünk:

Sokszor előfordult az is, hogy Meghan és Katalin Diana hercegné ékszereit viselték:

2024-04-14T08:53:43Z dg43tfdfdgfd