LöVöLDöZéS TöRTéNT DRAKE HáZáNáL, EGY BIZTONSáGI őR SúLYOSAN MEGSéRüLT

Egy biztonsági őr súlyosan megsérült, miután lövöldözés tört ki a kanadai rapper, Drake háza előtt. A rendőrség nyomozást indított, jelenleg a biztonsági kamerák felvételeit vizsgálják. Jelentésük szerint egyelőre nem ismert az indíték, de sokan az elmúlt hetekben a Drake és Kendrick Lamar között kitört rapháborút látják a háttérben.

Lövöldözés volt a népszerű rapper, Drake torontói villája előtt. Az incidensben egy biztonsági őr súlyosan megsebesült, a rendőrség pedig nyomozást indított az ügyben – írja az AP.

A lövöldözés kedden, helyi idő szerint hajnali 2 körül történt Toronto patinás negyedében, Bridle Pathben. A hatóságok nem erősítették meg, hogy Drake otthon volt-e a lövöldözés idején, de elmondásuk szerint a rapper csapata kifejezetten együttműködő.

Paul Krawczyk torontói rendőrfelügyelő annyit árult el, hogy a lövöldözésről készült videófelvételt megtalálták, a megsebesült őr pedig továbbra is kórházban van.

Mint beszámoltunk róla, az elmúlt hetekben rapviszály tört ki Drake és Kendrick Lamar között. A konfliktus oka, hogy Kendrick Lamar a május 4-én kiadott számában pedofíliával és szexkereskedelemmel vádolta Drake-et, aki válaszul ugyancsak kiadott egy számot, amelyben tagadta a vádakat, és azzal ment neki vetélytársának, hogy bántalmazza a feleségét.

A két rapper közötti viszály miatt sokan arra gyanakszanak, hogy ez játszhatott közre a lövöldözésben. Krawczky elmondása szerint bár a nyomozók tisztában vannak a két férfi konfliktusával, még túl korai lenne indítékokról beszélni.

2024-05-08T06:44:37Z dg43tfdfdgfd