KECSKéS ENIKő BEVALOTTA, HOGY MIéRT SZAKíTOTT T. DANNY-VEL: „HáT, MáST HúZOTT MáSHOL”

T. Danny, azaz Telegdy Dániel már több dalt is írt a szakításukról. Most a másik fél, Kecskés Enikő rántotta le a leplet arról, hogy miért mentek szét.

T. Danny az utóbbi időben több szomorú dallal is kijött, amelyek a korábban zátonyra futott kapcsolatáról szólnak. A nemrég kiadott, Bárcsak című dalában oyan sorok szerepelnek, mint: „Nem találtad bennem, amit kerestél, szedd a lábad, szerettem, hogy szerettél”; „Remélem, bárhol vagy, gondolsz még rám. A szívemnek záróra, nem lesz több lány. Sajnálom, babám, ha nem voltam jó hozzád, nem mondtam akkor, nem akartam, hogy láss. Nem érdemlem meg, nem kell megbocsáss, de sajnálom, babám, ha nem voltam jó hozzád”.

Eddig a másik fél, azaz Kecskés Enikő nem szólalt meg a szakítással kapcsolatban, azonban Lakatos Levente legújabb videójában elárulta, hogy mi történt közöttük. A fiatal lány többek között arról is beszélt, hogy nem esett jól neki a dal. 

„Nem volt túl szép tőle ilyen szövegeket írni azok után, hogy ő meg én tudjuk, hogy mi történt. Talán nem kellett volna még az embereket is ellenem inteni, de ha neki így jól esett, akkor” – mesélte a modell, aki szerint egykori szerelme hibázott, és ezért hagyta el őt.

„Én sok mindent megbocsájtottam, de vannak azok a dolgok, amiket már azt gondolom, hogy nem lehet. És habár nem akartam elhagyni, ahogy ő fogalmaz, nem nagyon hagyott más választást” – árulta el, hozzátéve, hogy már nem találkoznak, és nem történt semmi érdemben annak érdekében, hogy helyrehozzák a kapcsolatukat. Amikor a műsorvezető arról kérdezte, hogy T. Danny gyűrűt húzott volna az ujjára, akkor Kecskés Enikő a következőt vágta rá:

Hát, mást húzott máshol...

(Borítókép: Kecskés Enikő. Fotó: Kaszás Tamás/Index)

2024-05-06T11:26:48Z dg43tfdfdgfd