KEANU REEVES úJABB NéPSZERű FILMSOROZATHOZ CSATLAKOZIK

Keanu Reeves kanadai színész is csatlakozik a Sonic című videójáték-adaptáció folytatásához. A Paramount december 20-án mutatja be a filmet a nagyközönségnek.

Keanu Reeves egy újabb franchise-hoz csatlakozik. A John Wick sztárja a Sonic, a sündisznó harmadik részében fogja megszólaltatni a népszerű Shadow nevű karaktert – árulta el több forrás is a The Hollywood Reporternek. 

A hír a Paramount CinemaCon-bemutatója után érkezett, amikor a stúdió bemutatta a Sonic 3 első felvételeit, amelyekből többek közt az is kiderült, hogy a Jim Carrey által alakított Dr. Eggman a Sonic 2 eseményei után maga alatt volt, de Shadow megalkotásának köszönhetően újra lendületbe jön. A karakter sok szempontból az anti-Sonic.

A 2020-as Sonic, a sündisznó világszerte 319 millió dolláros bevétellel áttörő sikert aratott, a 2022-es folytatás pedig globálisan 404 millió dolláros bevételt hozott.

Keanu Reeves legutóbb a John Wick negyedik részében játszott, előtte pedig a 2021-es Mátrixban játszotta újra Neo ikonikus szerepét. A közeljövőben szerepet kap Aziz Ansari Good Fortune című filmjében, amelyben egy őrangyalt alakít majd.

2024-04-16T08:02:14Z dg43tfdfdgfd