HIHETETLEN, HOGY 86 éVESEN IS BEVáLLALT EGY ILYEN VAD TRENDET A SZíNéSZNő

Jane Fonda bátran mondott igent az idei év egyik nagy visszatérőjére és milyen jól tette!

Jane Fonda a mai napig szeret a lehetőség széles skálájáról válogatni divat téren, így bátran nyúl hozzá az éppen aktuális trenddarabokhoz is.

A 86 éves színésznő nem olyan rég a New Yorkban megrendezett Time Earth Awards gálára volt hivatalos, ahol többek közt őt is díjazták, fenntarthatóbb jövő megteremtésében vállalt kimagasló szerepéért. Jane Fonda pedig a tőle megszokott módon nem nagyon jött zavarba az eseményre szánt ruhaválasztás kapcsán, és rendkívül menő lila nadrágkosztümjét arany ékszerekkel és egy pár ezüst cipellővel tette látványosan emlékezetessé.

A szemfülesek persze azonnal kiszúrták, hogy a színésznő nem először döntött ezen lila darab mellett, hiszen 2023-ban háromszor is ebben jelent meg a nyilvánosság előtt, de talán egy, a bolygónk sorsát a szívén viselő sztártól minden ilyen tudatos választás pozitív példa lehet. Ám mi most nem a nadrágkosztümjét szeretnénk egy gyors shoppingkör erejéig kiemelni, hanem a cipőjét, ugyanis az ezüst színben pompázó darabok 2024-ben ismét virágkorukat élik majd, szóval ha tetszik ez az irány, akkor pont itt az ideje beszerezni valamit eme témában!

Jane Fonda választása után szabadon mutatunk pár szemrevaló lehetőséget!

InStyle TIPP: Nine West ezüst szandál

InStyle TIPP: Clara Barson ezüst szandál

InStyle TIPP: Steve Madden szandál Bel-air ezüst

Mg több 2024-es cipőtippre vágysz? Akkor ez is érdekelhet!

2024-05-09T01:19:46Z dg43tfdfdgfd