HATALMAS A FELHáBORODáS: AZ X-FAKTOR úJ MENTORA óRIáSI VITáT INDíTOTT EL A RAJONGóK KöZöTT

Hivatalosan is elárulta az RTL Klub, hogy a Valmar oszlopos tagja, Valkusz Milán ül az X-Faktor egyik mentorszékébe.

Majka és Gáspár Laci neve után, most egy másik népszerű férfielőadó is elfoglalhatja a mentorszéket, aki nem más, mint Valkusz Milán. Az elmúlt évek egyik legsikeresebb együttese, kétség kívül a Valmar, akik közül elsősorban Marics Peti kapott nagyobb figyelmet a tévés szereplései miatt.

Most azonban nagy változás áll be a duó életében, hiszen Milán egy minden eddiginél nagyobb lehetőséget kapott a csatornától azzal, hogy mentorként mutathatja meg mit tud. A hír igencsak megosztotta a nagyérdeműt, hiszen míg Majka és Gáspár Laci hosszú évek óta előadó és a műsorok terén is sok tapasztaltuk van, addig Milán még karrierje elején van.

Egyértelmű, hogy nem vagyok negyven pluszos művész, de sokrétű, intenzív tapasztalatot gyűjtöttem össze, legfőképpen a popszakma legmélyebb bugyraiban, a tűz kellős közepén, pont ott, ahova az összes versenyző szeretne eljutni. Én pedig szívesen adom majd át a tapasztalataimat.

A fiatal zenész azt is hozzátette, hogy tisztában van a kezdeti nehézségekkel, amikkel egy énekesnek szembe kell néznie, de ezért is igyekszik majd minden tudását átadni mentoráltjainak.

A rapper elmondta, hogy a versenyzőkben a tehetséget, a magabiztosságot, az egyediséget és az alázatot fogja keresni.

De vajon mi lehet az X-Faktor egykori nyerteseivel?

2024-04-15T10:39:43Z dg43tfdfdgfd