HALáLOS SZERENCSEJáTéK OKOZHATTA A NAGYATáDI FIATAL TRAGéDIáJáT

A világ egyik legveszélyesebb szerencsejátéka vezethetett a borzalmas tragédiához: március utolsó napjaiban egy nagyatádi fiú édesapja vadászfegyverével lőtte agyon magát. A játék egy internetes chatszobában zajlott, és a fiatal szobájába benyitó édesanya fedezte fel, mi történt.

Borzalmas tragédia történt március utolsó napjaiban, váratlanul elhunyt egy nagyatádi fiú, a KSZC Dráva Völgye Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Kollégiuma barcsi középiskola egyik tanulója.

A fiú volt iskolájának honlapja és közösségi oldala napok óta egy elsötétített megemlékezéssel adott hírt az esetről.

Sonline.hu hírportál megkeresésre a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata azt a választ adta, hogy a haláleset körülményeit a nagyatádi rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja.

A városban a szóbeszéd és az internetes kommentek arról szólnak, hogy a nagyatádi illetőségű fiú orosz rulett játék közben fejbe lőtte magát OTTHONÁBAN.

A lap szerint a játék egy internetes chatszobában zajlott, és a fiatal szobájába benyitó édesanya fedezte fel, mi történt. A lap úgy értesült, hogy a rendőrséghez is érkeztek hasonló információk az orosz rulett játékról.

A fiú édesapja vadász volt, az engedélyei és az otthoni fegyvertartás körülményei szabályosak voltak, de azt, hogy a kamasz fiú hogyan kaparinthatta meg a fegyverszekrény kulcsát, még vizsgálják.

2024-04-15T16:25:06Z dg43tfdfdgfd