HAJDú PéTER KEMéNYEN ODASZúRT HAVAS HENRIKNEK

Hajdú Péter a Frizbi TV pénteki adásában Magyarország egyik legtehetségtelenebb tévésének nevezte Havas Henriket. A műsorvezető szerint az újságíró egy önjelölt humorista, de riporternek is vállalhatatlan.

Mint írtuk, pénteken újabb adással jelentkezett a Frizbi TV YouTube-csatornáján a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsor, amelyben ezúttal Varga Márk, azaz G.w.M volt a vendég. A rapper többek között beszél majd a magánéletéről, a karrierjéről, a betegségéről, illetve Kulcsár Edinával való kapcsolatáról is.

A műsor egy részében a tehetségtelen előadókról is szó esett, és ekkor Hajdú Péter is kifejtette a véleményét a témában.

Én azt gondolom, hogy az egyik legtehetségtelenebb tévés Magyarországon Havas Henrik. Meg kell nézni az interjúit, és próbáld meg kielemezni valamelyiket! Nagy öregként előad különböző történeteket, borzalom

– fogalmazott Hajdú Péter.

Az adás után a Bors megkereste a műsorvezetőt, hogy valóban komolyan gondolta-e az állításait. Hajdú Péter megerősítette a lapnak, hogy egy pillanatig sem gondolkodott el azon, hogy ne kerüljön adásba az elhangzott rész, mivel most is ugyanez a véleménye Havas Henrikről.

Hozzátette, hogy az újságírót egy önjelölt humoristának tartja, de a „vasárnapi ebéd mellől nézve is Havas Henrik riporterként vállalhatatlan”.

Mint írtuk, nem az első eset, hogy Hajdú Péter éles kritikával illeti Havas Henriket. A műsorvezető legutóbb Pottyondy Edinának írt nyílt levelet, amelyben úgy fogalmazott, „a mennyiség nem szinonimája a jónak. Erre kiváló példa Havas Henrik munkássága”.

2024-04-14T18:34:04Z dg43tfdfdgfd