FURCSA EGYBEESéS! A FORD UGYANAZON A NAPON HíVJA VISSZA A BRONCO-KAT, AMIKOR OJ SIMPSON ELHUNYT

Furcsa egybeesés! A Ford ugyanazon a napon hívja vissza a Bronco-kat, amikor OJ Simpson elhunyt (X (Twitter) – @TheRealOJ32 / Ford – Hivatalos Oldal)

Aznap, amikor Orenthal James Simpson, jobban ismert mint OJ Simpson, 76 éves korában elhunyt rákbetegség következtében, több ezer Ford Bronco került visszahívásra a lehetséges üzemanyag-befecskendező problémák miatt.

Ez az autómodell 1994-ben vált híressé, miután Simpsont egy országosan közvetített rendőrségi üldözés során elfogták, mielőtt megítélték volna volt felesége, Nicole Brown meggyilkolása miatt. Ezen az alkalmon az egykori amerikai futballjátékos és színész egy Ford Bronco-val menekült meg a rendőrök elől.

OJ Simpson menekül a rendőrség elől egy Ford Bronco-val 1994-ben (YouTube / @9news)

A ‘visszahívás‘, amely a 2022-es és 2023-as Bronco Sport modelleket, valamint a 2022-es Escape SUV-kat érinti, tűzveszély miatt lett kiadva, mert a repedt üzemanyag-befecskendezők miatt.

Ez a furcsa egybeesés két jelentős eseményt kapcsol össze az autóipari és bűnügyi történelemben váratlan módon. Ez a tartalom AI segítségével készült

2024-04-14T22:58:43Z dg43tfdfdgfd