FROHNER FECó TóTH ANDIRóL: „NAGYON IMPULZíV SZEMéLYISéG, DE SOKAN FéLREéRTELMEZIK”

Frohner Fecó nemrég az RTL Reggeli című beszélgetős műsorának vendége volt, ahol egyebek mellett Tóth Andival való kapcsolata, illetve az X-Faktor közelgő új évadja is szóba került. Mint kiderült, a sztárfodrász több éve ismeri az énekesnőt, akiről kifejezetten jó véleménnyel van.

„Már hat éve jóban vagyunk Andival, több mint fodrász-vendég közti kapcsolat van köztünk. Mindenhova kísértem őt. Figyelemmel kísértem a dolgokat, hogy sikerül-e aláírni a szerződést, hogy akkor ő lesz a következő mentor. Nagyon szurkoltunk neki, és nagyon örültem neki, mert akkor így egy kicsit visszatér a kezdeti fellángolás benne, úgyhogy szerintem jó helyre fog kerülni a mentorszék nála” – fogalmazott Frohner a Reggeliben. A fodrász pontosan ugyan nem emlékszik rá, hogy annak idején hogyan is találkozott Tóth Andival, de feltehetőleg hajpakolásra érkezett hozzá a szalonjába. Azóta nagyon közel kerültek egymáshoz, Frohnert pedig bántja, hogy mennyi indokolatlan támadás éri a barátját.

„ Nagyon impulzív személyiség, de sokan félreértelmezik. Ő egy nagyon lágy kis nőci. Nagyon sokan bántják, az a baj. Mindig mondom neki, hogy a fókuszt máshova helyezze, és most már sikerül is neki. [...]  Szerintem bárkit fog mentorálni, az nagyon szerencsés lesz, mert [Andi] ott lesz mellette éjjel-nappal és azon fog dolgozni, hogy nagyon jó előadások sikerüljenek ”  – szögezte le Frohner Fecó.

(Borítókép: Frohner Fecó. Fotó: RTL)

2024-04-26T16:43:36Z dg43tfdfdgfd