FOLYTATóDIK AZ üZENGETéS MAJKA éS A VOLT MENTORáLTJA KöZöTT

Károlyi Róbert elmondása szerint nem balhét akart generálni, csak megpróbálta elmesélni a történetét. A Sztárban sztár leszek! korábbi versenyzője csalódottan olvasta egykori mentora, Majka sorait, ő ugyanis sokkal kedvesebb válaszra számított a zenésztől.

Mint megírtuk, a Sztárban sztár leszek! egykori versenyzője, Károlyi Róbert egy TikTokra feltöltött videóban bírálta Majoros Pétert, vagyis Majkát, amiért szerinte volt mentora nem teljesítette a műsorban tett ígéreteit.

Nem sokkal később Majka Facebook-bejegyzésben reagált a fiú videójára, és csalódottságának adott hangot, amiért egykori mentoráltja, mielőtt hatásvadász videókat osztott meg, nem érdeklődött nála újabb üzenetben, hogy mire számíthat a jövőben. Elmondása szerint őt az sem zavarta volna, ha már kellemetlenbe átcsapva folyamatosan üzenetekkel bombázta volna. 

Károlyi Róbert egykori mentorának bejegyzésére reagálva a Borsnak azt mondta, nem balhét akart generálni, csak normálisan próbálta elmesélni a történetét.

Csalódás volt olvasni azokat a sorokat. Hogy őszinte legyek, kedvesebb válaszra számítottam, vagy legalábbis nem ilyen stílusúra. Úgy érzem, hogy a szavai a valódi énjét tükrözték, nem azt, amit a kamera előtt mutat. Én ezzel viszont le is szeretném zárni ezt az ügyet, szeretnék megmaradni embernek. A saját lelkiismeretem legalább tiszta

– fogalmazott Károlyi Róbert, hozzátéve, hogy már nem is vár választ, inkább a munkára koncentrál.

2024-05-07T10:11:13Z dg43tfdfdgfd