EZéRT NEM MUTATKOZIK SOHA RYAN GOSLINGGAL A FELESéGE, EVA MENDES

Ryan Goslingot és feleségét, Eva Mendest utoljára 2012-ben láthattuk együtt a vörös szőnyegen. Most elárulták, hogy miért!

Ryan Gosling és Eva Mendes 2011-ben ismerték meg egymást a Túl a fenyvesen című film forgatásán, és nagyon úgy néz ki, hogy szerelem volt első látásra. Kapcsolatukat próbálják távol tartani a közönségtől, ami egész jól is sikerül nekik. A sztárpárról egészen 2022-ig senki nem tudta, hogy házasok, amikor Eva Mendes elszólta magát, és férjeként hivatkozott Goslingra. Nem igazán látjuk őket együtt, de ami a rajongók számára a legfurcsább, hogy felesége még a legnagyobb díjátadókra sem kíséri el Ryan-t. Utoljára 2012-ben láttuk őket közösen a vörös szőnyegen, amikor közös filmjük miatt a színésznőnek is muszáj volt ott lenni. Miután összejöttek és családot alapítottak, két kislányuk is született, Mendes pedig abbahagyta a színészetet, hogy a gyerekeik nevelésére összpontosítson, házasságuk pedig még intimebbé vált, mint valaha. Most viszont végre elárulták, mi az oka a nagy titkolózásnak!

Elárulták a titkot: ezért nem látjuk együtt Ryan Goslingot és Eva Mendest!

Ryan Goslingnak az idei Oscar-gálán igen nagy szerepe volt, ugyanis azon kívül, hogy a Barbie filmet díjra jelölték és a színész is ott volt a legjobb férfi mellékszereplők listáján, előadta az I'm just Ken' című dalt is. Ryan-t családja kísérte el, így még feltűnőbbé vált, hogy idén sem csatlakozott hozzájuk Eva Mendes. A korábbi színésznő a közösségi média felületein árasztotta el férjét dicsérő posztokkal, valamint még a gála előtt a ruhapróbán is ott volt, az első sorból szurkoltak Goslingnak, valamint fontos tanácsokkal is ellátta. Bevallásuk szerint a kapcsolatuk titka épp ebben rejlik: támogatják egymást, de nem a nyilvánosság előtt, és magánéletük mindennél fontosabb számukra, amit nem szeretnének kamerák elé tárni. És ettől lesznek felejthetetlenek!

Most pedig kattints a galériára, és nézd meg azokat a sztárpárokat, akikre már alig emlékszünk, hogy valaha egy párt alkottak!

2024-03-27T18:49:15Z dg43tfdfdgfd