EZéRT A SZANDáLéRT őRüL MEG MOST AZ INTERNET, PEDIG NAGYON MEGOSZTó STíLUS

Mindig van valami, amit felkapnak a netezők, most épp egy szandál került sorra.

Nyáron a divatos darabok és a kényelem összehangolása már nem okoz óriási fejtörést a divatrajongók számára, ugyanis számos csinos és komfortos lábbeli közül választhatnak. Ráadásul idén a nagy visszatérők között találod a vitorlás cipőt, ami jó alternatíva lehet, ha meguntad a loafert, a balerina cipőt, ami szintén kényelmes és csini, sőt a mule papucsokat is. A TikTok a napokban egy sportosabb darabot kapott fel, mégpedig egy népszerű divattervező dizájnos szandálját. Tory Burch Kira Sport lábbelijéről van szó, ami elegáns, praktikus, stílusos, kényelmes, azaz megvan benne minden, ami kell, ha nyári cipőről van szó.

A tervező nagyon kedveli a klasszikus flip-flop stílust, ami a sztárok nagy kedvence is, ám úgy tűnik, a sportos fazon is legalább ennyire felkapott lesz. A TikTok szerint legalábbis biztosan, hiszen a párnázott talp és az állítható pántok lehetővé teszik, hogy egész nap kényelmesen érezd magad benne.  

Természetesen nem a divattervező találta fel a fazont, ez a fajta ún. apa szandál évek óta jelen van a boltok polcain, de sosem volt még ennyire népszerű. Tory Burch hozzájárult ahhoz, hogy újra trendivé tegye az elfeledett darabot. Ha szeretnéd feldobni a nyári ruhatárad és biztosítani a kényelmet a lábaidnak, érdemes beruháznod egy ilyen lábbelire, amit akár az irodában is viselhetsz, de jól jöhet városnézéskor vagy nyaraláskor is. Íme, néhány példa, hogyan érdemes kombinálni:

Ha még nem választottál magadnak manikűrt tavaszra:

2024-05-08T18:36:57Z dg43tfdfdgfd