ELJEGYEZTéK A BRIDGERTON CSALáD SZTáRJáT: HATALMAS GYéMáNTGYűRűT KAPOTT - FOTó

A MET-gálán jelentette be A Bridgerton család gyönyörű színésznője, hogy eljegyezték! Gyémántgyűrűjéről senki nem tudta levenni a szemét.

A Bridgerton család sorozat sztárjának több okból is nagy nap volt május 6-a: ekkor debütált a MET-gálán, illetve bevonulásánál tette hivatalossá, hogy eljegyezték! Phoebe Dynevor és Cameron Fuller színészek nagyjából egy éve alkotnak egy párt, de úgy látszik ennyi bőven elég volt számukra, hogy tudják együtt szeretnék leélni az életüket.

Phoebe Dynevort eljegyezték: a MET-gálán tette hivatalossá

Phoebe Dynevor egy egyedi rózsaszín csipkés Victoria Beckham kreációban lépett a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeum lépcsőjére, ám a ruha mellett gyűrűje is azonnal felkeltette a vendégek figyelmét! Gyűrűsujján egy hatalmas körte csiszolású gyémántgyűrűt viselt.

Phoebe Dynevor és Cameron Fuller körül először 2023 nyarán röppentek fel a pletykák, majd a sztárpárt pár hónappal később látták közösen egy teniszmeccsen. A színészek sosem beszéltek kapcsolatukról, ugyanis Dynevor nem szeretné szerelmi életét nyilvánosságra hozni. A színésznő azt nyilatkozta, hogy azért döntött így, mert korábbi kapcsolatát megmérgezte, hogy az egész világ betekintést kapott a románcukba. Most sem árult el részletek az eljegyzéséről, de a gyűrűt azért büszkén megmutatta. Hogy mikor lesz a sztáresküvő, azt még nem tudjuk.

És egy kis emlékeztetés, ha esetleg elfelejtetted volna: május 16-án érkezik A Bridgerton család 3. évadának első négy része, majd június 13-án az utolsó négy!

Kattints a galériára, és nézd meg, hogyan változtak A Bridgerton család 3. évadának főszereplői a sorozat kezdete óta!

2024-05-08T17:49:33Z dg43tfdfdgfd