ELFAJULT KENDRICK LAMAR éS DRAKE CSATáJA

A két amerikai előadó, Kendrick Lamar és Drake oda-vissza szidják egymást, és naponta jönnek elő újabb dalokkal, amelyekkel a másikat akarják lejáratni. Jelenleg Lamar pedofilozza Drake-et, míg Drake családon belüli erőszakkal vádolja a rapert. Hogy kinek lesz a végén igaza, és ki jön ki az egészből győztesen, azt nehéz megállapítani, de elhangoznak nagyon súlyos állítások, ha esetleg ezek bármelyike bebizonyosodik, akkor akár az igazságszolgáltatás is „beszállhat a buliba”.

Kendrick Lamar egy újabb diss tracket (támadó, inzultáló szövegű dal a másik fél számára) adott ki a Drake-kel folytatott viszályában, ami 36 órán belül a harmadik dala. A marakodás (beef) akkor kezdődött, amikor Lamar a kanadai rappert és J. Cole-t támadta azok First Person Shooter című dalának feltöltése után – számolt be a történtekről a The Independent.

Míg Cole korán kihátrált a csatából, Drake tovább fokozta az ellenségeskedést, és a páros egész héten oda-vissza sértegette egymást. A számokban Drake családon belüli erőszakkal vádolta a rappert, Lamar pedig azt állította, hogy Drake titokban egy fiatal lányt rejteget.

Új dalában, a Not Like Usban a rapper „hitelesített pedofilnak” nevezte Drake-et, miközben többször utalt a fiatalabb nőkkel való állítólagos interakcióira.

Mondd, Drake, úgy hallom, fiatalon szereted őket

– kezdte a 36 éves rapper, majd hozzátette, hogy érdeklődése miatt a börtönben is küzdenie kellene. „Jobb, ha soha nem kerülsz az egyes cellablokkba” –  tette hozzá. Kendrick Lamar ezután arra figyelmeztette a Drake iránt érdeklődő nőket, „győződjenek meg róla, hogy elrejtik előle a kishúgaikat”. 

A továbbiakban gúnyolódott Drake Certified Lover Boy (Tanúsított szerető) című stúdióalbumán, amikor így fogalmazott: „Tanúsított szerető? Tanúsított pedofilok”. A dal vasárnap (május 5-én) kora reggel jelent meg a YouTube-on. Az artwork egy légi felvétel Drake villájáról, melyre szexuális bűnözők célpontjai vannak ráterítve.

Sosem lesz vége

Mindez az után történt, hogy Drake szombaton (május 4-én) kiadta a három részből álló Family Matters című számot, amelyben képmutatással vádolta Lamart a feketebarát aktivizmusa miatt.

A szerzeményben családon belüli erőszakkal is vádolja őt, és azzal is, hogy „könyörgött” a Tupac-hagyaték kezelőjének, hogy perelje be Drake-et, amiért az egy diss trackben felhasználta a néhai rapper mesterséges intelligencia által generált verzióit.

Nem állt meg itt, hiszen folytatta A$AP Rocky, Rick Ross, Future és Metro Boomin inzultálásával.

Kendrick Lamar azonban perceken belül visszavágott, és a héten kiadta a Meet The Grahams című harmadik diss trackjét, amelyben azzal vádolta a rappert, hogy titkos lányt rejteget, és egy sor addikcióval, szerencsejáték-, alkohol-, drog-, szex- és költekezésfüggőséggel rendelkezik.

2024-05-05T14:34:49Z dg43tfdfdgfd