EGY FIATAL Nő 14 MILLIó FORINTéRT BORíTOTTA BE A TESTéT TETOVáLáSSAL, HOGY LEGYőZZE AZ öNBIZALOMHIáNYáT

Bethany Moore, egy 29 éves tartalomkészítő és modell Sussexből, 13,8 millió forintot és 300 órát fordított arra, hogy testét szinte teljesen tetoválással borítsa be, ami jelentős önelfogadást és sok házassági ajánlatot hozott számára, noha vegyes visszajelzéseket kap.

Bethany Moore, a 29 éves tartalomkészítő és modell Sussexből, Angliából, egy évtizedes tetoválási folyamat végéhez közeledik amely során testének 95%-át tetoválás borítja be. Bethany, aki gyerekként nem szerette magát, 18 éves korában kezdte megtalálni az önbizalmát, amikor megkapta első tetoválását. 

Azóta mintegy 13,8 millió forintot költött és közel 300 órát töltött a tetoválószalonban. Célja, hogy a testét száz százalékosan tetoválás borítsa be.

Bethany elmondása szerint a tetoválások megszállottjává vált, ami fokozatosan javította önértékelését és önbizalmát. Első tetoválása után szeretett bele tükörképébe, és az újabb és újabb minták hozzáadásával egyre inkább megszerette saját bőrét. Az évek során, ahogy egyre több tetoválás került a bőrére, úgy nőtt az önbizalma és a boldogsága is.

Bár Bethany bevallja, hogy kinézete nem mindenki számára vonzó, és gyakran kap negatív véleményeket azoktól, akik megkérdőjelezik ítélőképességét, ő magabiztos marad. Gyakran szembesül azzal a kérdéssel, hogy „hogyan fog kinézni, ha 70 éves lesz”, de ő nem bánja a döntését. 

Mindig öntudatos voltam, soha nem éreztem magam kényelmesen a saját bőrömben

– mondta Bethany. Hozzátette: „A tetoválásaim segítettek megbirkózni a bizonytalanságommal, és miután először tetováltattam magam, már nem utáltam a tükörképemet.”

Bethany, aki gyerekként nem szerette magát, 18 évesen kezdett önbizalmat szerezni, amikor az első tetoválást magára varratta. 

Bethany megjegyzi: „Mindig lesznek gyűlölködők és kapok néhány csúnya megjegyzést is, de ezek sosem befolyásolnak, mert a tetoválásaimat magamért csináltattam, nem másokért.”

(Borítókép: Bethany Moore, tartalomkészítő. Fotó: Northfoto)

2024-04-15T19:20:49Z dg43tfdfdgfd