CURTIS MAJDNEM BELEHALT A MAJKáVAL VALó SZAKíTáSBA

Majdnem belehalt a Majkával való szakításba, ennek ellenére a mai napig szereti őt, és számíthat rá. Ha bármikor felhívna, hogy neki baja van, biztosan segítenék neki, vagy megpróbálnék neki segíteni – fogalmazott egy interjúban Curtis.

Curtis és Majka sokáig elválaszthatatlan párost alkotott, aztán közbeszólt a kábítószer. Majka végül 2019-ben szakította meg a kapcsolatot zenésztársával, akivel az elvonója és a problémák kezelése után újabb közös fellépéseket szerveztek, és napjainkban újra beszélnek egymással – összegezte a Blikk az énekessel készült interjújukat.

A korábban kifejezetten jó barátok kapcsolata mára formálissá vált. A beszélgetésben Curtis kitért arra, hogy a bunyó, vagyis a küzdelem gyermekkorától kezdve a napjainkig átöleli az életét: „a legutolsó tévéműsort, a Sztárboxot nem venném ide, azt én gyorsan letudtam, az egy nagyon jó üzleti fogás volt a részemről”.

Egész kis koromig vissza tudok menni, a lakótelepre, ahol azért nap mint nap előfordultak bunyók, és én azt szerettem is, szerintem ez elég jellemformáló volt, mert ott azért is meg kellett harcolni, hogy focizhass a dühöngőben. Nekem igazából az egész élet egy nagy bunyó, ha így nézzük. Mindig küzdeni kellett, még most is. Mindig történik valami, amikor minden működik, én már azt várom, hogy most tuti, hogy lesz valami baj, és ez általában be is következik.

Később szót ejtettek a Belehalok című, Majkával közösen készült slágerükről is. Curtis bevallotta, nem neheztel korábbi zenésztársára, és barátjaként tekint rá: „Én a mai napig szeretem őt, és számíthat rám. Ha bármikor felhívna, hogy neki baja van, biztosan segítenék neki, vagy megpróbálnék neki segíteni.”

De, mint mondta, a zenésszel való „szakításukba” majdnem belehalt.

„Nyilvánvalóan ebből erőt kellett merítenem, mert nem olyan családból származom, és nem is olyan közegből jövök, hogy föladjam. Teljesen mélyre kerültem, viszont onnan el lehetett rugaszkodni, az biztos” – mondta.

Ugyanakkor a függősége és a korábbi konfliktusuk miatt a mai napig szakember segítségét kell igénybe vennie.

A mai napig járok pszichiáterhez. Nem csak emiatt, a kábítószer miatt is, mert amiben én voltam, az nem az, hogy néha beveszel egy szőlőcukrot. Egy komoly függőség volt, ami a mai napig elő-előjön, vannak sóvárgások, de tudni kell kezelni

– fogalmazott a rapper.

Közben az előadói karrierje legnagyobb szabású fellépésére készült Majka, amivel kapcsolatban az Indexnek lehetősége nyílt belesni a produkció próbafolyamataiba, valamint az előadói pályafutásának legnagyobb szabású koncertjét is részletesen megírtuk.

2024-03-29T12:49:30Z dg43tfdfdgfd