BöRTöNBE ZáRJáK HARRY STYLES ZAKLATóJáT

Tizennégy hét börtönbüntetésre ítéltek kedden Angliában egy nőt, aki kevesebb mint egy hónap alatt 8000 levelet és képeslapot küldött Harry Styles énekesnek. Két küldeményt személyesen kézbesített a zenész lakcímére.

A brazil állampolgárságú, 35 éves Myra Carvalho kézzel írott leveleket küldött a 30 éves énekesnek, amíg az Egyesült Királyságban tartózkodott, valamint képeslapokkal és esküvői köszöntőlapokkal bombázta őt.

Két levelet személyesen kézbesített az énekes lakcímére.

A BBC szerint a bírósági dokumentumokból kiderült, hogy Carvalho egy nyugat-londoni hostelben szállt meg, miután decemberben megérkezett az Egyesült Királyságba. A bíróság szerint a családja nem tudott arról, hogy a nő az országba utazott.

Carvalho kedden bűnösnek vallotta magát a bíróságon, és elismerte tettét. A nőt 14 hét börtönbüntetésre ítélték, valamint 10 évre szóló távoltartási végzést is elrendeltek, és a jövőben nem vehet részt olyan rendezvényen, ahol Styles fellép.

Felszólították továbbá, hogy kerülje London északnyugati részének egy, a bíróság által meghatározott területét. Mindemellett 134 font (62 ezer forint) kárpótlást is fizetnie kell.

2024-04-19T14:23:13Z dg43tfdfdgfd